Barça

Sempre present

Iñaki Williams. Juntament amb la Real Sociedad, el Barça és l’equip al qual el davanter de l’Athletic més gols ha fet

No és Iñaki Williams un davanter a qui li caiguin els gols de les butxaques. De fet, en deu temporades a primera divisió amb l’Athletic, només en una, la lliga 2018/19, en què en va fer tretze, ha passat de les deu dianes. Tot i això, per al Barça és sempre una amenaça, un futbolista temible. I és que el conjunt blaugrana prova a l’internacional per Ghana; els culers són la seva víctima preferida i l’equip, juntament amb la Real Sociedad, al qual ha marcat més gols durant la seva carrera, set en 26 enfrontaments.

És recurrent, doncs, la imatge d’Iñaki Williams celebrant un gol que costa car al Barça. D’aquests set, quatre han estat letals per al conjunt blaugrana en quatre partits diferents. El més recent, en els quarts de final de la copa (4-2) de fa un mes, a San Mamés, en què, acabat d’aterrar –literalment– de la copa d’Àfrica va decantar l’eliminatòria amb el 3-2 a la pròrroga. No és la primera vegada que en aquesta competició enviava el Barça a casa, perquè el curs 19/20 va resoldre uns altres quarts de final a partit únic (1-0) amb un cop de cap al minut 93. I també en la supercopa del 2021 (3-2), amb un golàs en la pròrroga, va dictar sentència per als culers.

Ara mateix, en un gran moment, ja que ha fet nou gols en 23 jornades de lliga, diumenge a San Mamés hi tornarà a ser present, com sempre contra el Barça.

PROLÍFIC

A la lliga ha fet 9 gols en 23 jornades i és a prop de la seva millor marca (13)

LA DADA

7
gols
ha marcat Iñaki Williams al Barça en els 26 partits en què s’han enfrontat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)