Barça

Xavi: “Seguir? Avui dia no ha variat la meva decisió”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, assegura que el duel de demà a Bilbao serà molt complicat. El tècnic ha estat preguntat pel seu futur i ha afirmat que la seva decisió, a dia d’avui, no ha canviat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit a San Mamés

“És el rival més intens i físic de la categoria i el que té més confiança ara mateix després de passar a la final de la copa. Es troba en un gran moment i juga al seu camp, on només ha perdut en la primera jornada contra el Madrid. Hem preparat bé la setmana i sabem què ens espera. A competir. És una gran oportunitat de sumar tres punts en un camp complicat. Faríem un pas endavant si aconseguim la victòria”.

Oportunitat de fer el clic

“Tant de bo. És un escenari ideal per fer un gran partit i igualar-los en intensitat, ritme i fe. És un equip amb molta ànima i nosaltres hem d’intentar igual aquests valors i jugar de la millor manera possible. Ens vam retrobar amb el joc a Getafe i crec que el plantejament serà similar. És el moment de trobar continuïtat en el joc”.

Conseqüències del partit de dijous

“Segurament, estaran cansats d’haver jugat dijous. Nosaltres hem tingut una setmana llarga. Però també tenen la confiança pels núvols. Poden estar orgullosos de la temporada que estan fent. Serà molt difícil, però esperem que les baixes es notin. No tenen a Vivian, Yuri i Nico, que és molt important. Variarà poc. L’Athletic es fa molt fort jugant al seu camp”.

El seu futur

“Avui dia no ha variat la meva decisió. No hi ha tema. Pas a pas. Ara l’Athletic i res més”.

Setmana neta

“M’agrada tenir temps per a preparar les coses i ara l’hem tingut. Quan juguem cada tres o quatre dies no et dona físicament. Has de descansar i recuperar. Tant de bo ells puguin acusar la intensitat del duel del dijous”.

A casa i a fora

“A Montjuïc ens haurà afectat, segurament, el tema emocional. No ens sentim tan bé com al Camp Nou, però són partits en què hem fallat nosaltres i que hauríem d’haver guanyat. Fora estem competint bé. Hem empatat partits que hauríem d’haver guanyat, també. Estem invictes i és un bon senyal. Demà és una sortida complicadíssima, dels estadis més difícils que ens queden”.

Millor moment de la temporada?

“Estem bé, sí. Veig l’equip entrenant bé, menys tens. Hem encadenat partits bons, resultats, joc i sensacions. Però demà és una altra història. Cada partit és un examen i cal demostrar-ho. És una prova important per a l’equip”.

Ferran

“Per demà era molt just, però la setmana que ve ha d’estar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)