Barça

Els protagonistes

Frenkie de Jong i Pedri

Una factura altíssima

Aquest 2024 el públic de San Mamés ha aplaudit tres futbolistes del Barça i cap d’ells ha estat pel mateix motiu que fa dècades va ser ovacionat Ronaldinho al Santiago Bernabéu. No han estat aplaudiments d’admiració futbolística, han estat aplaudiments d’afecte i suport veient tres fatídiques lesions. Alejandro Balde va caure lesionat en aquest estadi el 24 de gener en la copa i ahir la factura la van pagar Frenkie de Jong i Pedri. Retirat en llitera el neerlandès i llàgrimes de desconsol del canari a la banqueta. El Barça va pagar un altíssim peatge a Bilbao.

El turmell de Frenkie va aturar el rellotge en el minut 24. Ja es va lesionar en aquest mateix turmell contra el Celta i aleshores va estar uns dos mesos de baixa. Ahir la lesió es va produir en un salt amb Unai Gómez. Quan va caure se li va torçar el peu i ho va fer amb tot el pes del seu cos. La seva cara quan va abandonar el cap ajudat per les assistències mèdiques era un poema.

Fermín va entrar per De Jong i Pedri es va situar a la base del quadrat acompanyant Christensen. Al canari el partit se li va acabar en el minut 42. En el seu cas, lesió muscular a la cuixa dreta en el seu intent de fer una passada llarga a Raphinha. L’escena del jugador tapant-se la cara un cop assegut a la banqueta i plorant és una de les imatges de la jornada. Dues lesions que deixen el Barça desarmat contra el Nàpols. Mal negoci. Amb aquestes dues el Barça ja ha tingut 23 lesions aquesta temporada, amb 16 futbolistes afectats. Un calvari. Les baixes de Pedri i De Jong arriben en el pitjor moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)