Barça

Un març apassionant

Tram determinant. L’equip de Jonatan Giráldez torna demà a la competició per afrontar un mes molt carregat amb vuit partits en tan sols 24 dies. A més de les semifinals de la copa, torna la Champions i hi ha clàssic de lliga a Madrid

Després de l’aturada de seleccions i el triomf d’Espanya en la Nations League, torna la competició de clubs i ho fa amb un mes de març que fa vertigen. El Barça, que des de dilluns compta amb les internacionals, disputarà vuit partits en tan sols 24 dies. És a dir, literalment, un partit cada tres dies.

Tot comença demà a San Mamés, un estadi que el Barça vol tornar a trepitjar el 25 de maig en la final de la Champions. Pas a pas. El partit de demà correspon a l’anada de les semifinals de la copa. L’equip tornarà al País Basc diumenge per enfrontar-se a la Real Sociedad en duel de lliga. Després, les de Jonatan Giráldez, que recuperaran Alexia i Rolfö aquest març, tornaran el dijous 14 al Johan Cruyff per intentar rematar la feina contra l’Athletic i segellar el pas a una final de copa dos anys després. Les blaugrana tornaran a jugar a casa el diumenge 17 contra el Costa Adeje.

I, per fi, la Champions. El dia 20 arribarà l’anada dels quarts de final contra el Brann, a terres noruegues. Quatre dies després, el diumenge 24, clàssic de lliga al camp del Real Madrid per acostar el títol a Barcelona. Serà l’assaig final abans d’afrontar la tornada dels quarts de la Champions al Johan el dia 28. Llavors, si passa, el Barça sabrà també quin rival l’esperarà en les semifinals, si el Chelsea o l’Ajax. El mes de març es tancarà el diumenge 31 al camp del Llevant, un dels dos equips que han pogut sumar punts contra el Barça aquesta temporada.

Cata Coll, convençuda

La portera culer Cata Coll va parlar ahir en la presentació del torneig MIC, i va referir-se al tram final que té al davant l’equip. “En tenim moltes ganes”, va dir. “Vam assolir el primer títol, amb la supercopa, i ara lluitarem per la copa, la lliga i la Champions League. L’objectiu és clar. Tenim equip per fer-ho”, va manifestar.

Athletic Club - Barça
7/3 - 19 h (copa)
Real Sociedad - Barça
10/3 - 14 h (lliga)
Barça - Athletic Club
14/3 - 21 h (copa)
Barça - Costa Adeje
17/3 - 14 h (lliga)
Brann - Barça
20/3 - 21 h (Champions)
Real Madrid - Barça
24/3 - 18 h (lliga)
Barça - Brann
28/3 - 18.45 h (Champions)
Llevant - Barça
31/3 - 18 h (lliga)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)