Barça

I l’estadi del futur, que està en procés

El nou Spotify Camp Nou. El Barça presenta tots els detalls del futur feu blaugrana al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

El Barça va presentar el projecte de remodelació de l’Spotify Camp Nou i l’estat de les obres en un acte organitzat al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Coac). La vicepresidenta, Elena Fort, juntament amb el responsable de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya, i membres de l’equip del projecte, va exposar tots els detalls del futur estadi als arquitectes col·legiats. En l’esdeveniment, es van mostrar la composició de les diferents plantes que formen part del futur feu, així com el detall de les diferents seccions, mitjançant representacions de vídeo i imatges.

Barça One, una nova plataforma de ‘streaming’

El Barça engegarà properament Barça One, una plataforma gratuïta de streaming. Disposarà de més de 1.500 hores de vídeo, amb contingut d’arxiu produït durant l’etapa de Barça TV i una nova oferta de programació amb tota l’actualitat culer, a través de programes en directe, rodes de premsa i produccions originals, entre altres continguts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)