Barça

Així serà el futur Spotify Camp Nou: imatges inèdites

Espai Barça

El FC Barcelona ha presentat el projecte de remodelació de l’Spotify Camp Nou i l’estat d’avançament de les obres en un acte organitzat a les instal·lacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). La vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, juntament amb el responsable de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya, i membres de l’equip del projecte, han exposat tots els detalls del futur Estadi als arquitectes col·legiats, que han pogut veure en primícia nous renders de la nova instal·lació.

La trobada ha estat també el tret de sortida d’una sèrie de visites que el Club ha organitzat amb la col·laboració del COAC a les obres de l’Spotify Camp Nou. Una iniciativa que s’emmarca en el propòsit del Barça de fer difusió del projecte i donar a conèixer, en aquest cas entre els arquitectes col·legiats, la feina que s’està fent des del FC Barcelona construint un nou espai al barri de les Corts que es convertirà en una referència arquitectònica per a la ciutat i per al món.

El responsable de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya, i membres de l’equip del projecte, han estat els encarregats d’explicar en quin punt es troben les obres i d’aprofundir en tots aquells aspectes tècnics i arquitectònics que formen part de la remodelació de l’Spotify Camp Nou. La sostenibilitat és també un dels principals pilars del projecte, i així es van exposar algunes de les iniciatives que ja s’estan duent a terme en aquest sentit, com per exemple la reutilització del formigó i l’acer de l’antic Estadi per a la construcció de la nova instal·lació.

L’Espai Barça es convertirà en l’espai d’esports i entreteniment més gran i innovador al centre d’una gran ciutat europea. Aquest és precisament un dels trets més característics del projecte i un dels reptes en tot el procés de construcció de cadascuna de les instal·lacions que en formaran part. Tal com ha explicat Moya, es tracta d’enclavar una peça de 220.000 m2 de superfície construïda, de 75.000 m2 de petjada i 40 metres d’alçada sobre rasant, dins la trama urbana del barri de les Corts. A més, també s’haurà de gestionar la mobilitat de quasi 105.000 espectadors, i absorbir un total de 20.000 visitants, donant la millor cobertura al segon equipament museístic més important del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)