Barça

El Barça, a 90 minuts d’accedir a una nova final

Copa. Després del 0-3 a San Mamés, les blaugrana remataran la feina al Johan (21 h)

Gairebé un mes després, el Barça torna al Johan Cruyff i ho fa en un dia que apunta a festa. Les blaugrana reben l’Athletic Club en la tornada de les semifinals de la copa. En l’anada, a San Mamés, l’equip de Jonatan Giráldez ja va deixar la feina feta amb un contundent 0-3 gràcies als gols d’Aitana –per partida doble– i Salma. Un resultat que aplana el duel d’aquesta nit (21 h) davant l’afició. Només 90 minuts separen al Barça d’una nova final. Encara hi ha l’espina clavada de l’eliminació del curs passat per culpa d’una alineació indeguda de Geyse i l’equip té els quatre títols entre cella i cella. La nit, doncs, pot acabar amb celebració. El partit, però, té altres al·licients més enllà del triomf i la classificació. I és que Fridolina Rolfö i Alèxia Putellas ja han reaparegut després de les lesions, però ho han fet lluny de casa. Avui totes dues podrien retrobar-se amb la seva afició, que les ha enyorat durant els darrers mesos.

La Real espera a la final

El conjunt de Natàlia Arroyo va eliminar l’Atlético, vigent campió de la competició. Després de l’empat a un gol de l’anada, les donostiarres van superar les madrilenyes per 2-1 al Reale Arena i amb gols de Franssi i Jensen. Sheila va fer la diana madrilenya.

LA PRÈVIA

Realment, tenim un molt bon resultat del partit d’anada, però no ens podem conformar
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)