Barça

Els rumors i el futur d’Araujo

Renovar. Al central, amb clubs al darrere, li van preguntar si ell i Cubarsí són la parella de centrals del Barça per molts anys, però l’uruguaià es va limitar a dir que “això depèn del club”

Dimarts va ser un dia d’autèntica alegria a can Barça després de la classificació per a quarts. Tots els jugadors estaven feliços, entre ells un dels capitans: Ronald Araujo. El central jugarà els quarts per primer cop des que està al club, però a la zona mixta es va parlar d’altres temes més enllà dels purament esportius. El futur i la continuïtat de l’uruguaià hi són sempre presents degut als rumors per l’interès de clubs com el Bayern i davant la difícil situació econòmica del club, que podria plantejar-se la venda d’algun futbolista amb cartell.

Araujo, que va aparèixer a la zona mixta amb un samarreta inspirada en l’equipament del Barça del 1899 que ja ha portat altres vegades, acabava de completar un bon partit al costat de Pau Cubarsí. Una parella de centrals que agrada. “Ens complementem molt bé i espero que sigui així per molts anys”, va dir l’uruguaià quan li van demanar l’opinió sobre el seu rendiment. En aquest sentit, ràpidament li van preguntar si el Barça té parella de centrals per anys. “Sí, és clar, però això depèn del club. Estic feliç aquí, però són coses que ja no depenen de mi”, es va limitar a dir Araujo. Una frase que no deixa res clar, però que pot donar a entendre que serà el Barça, la seva situació econòmica i les decisions que es prenguin, el que marcarà el futur d’Araujo. Que ell se sent a gust a Barcelona i que vol triomfar al Barça.

El capità ja va ser preguntat pel Bayern i el seu futur al gener. Llavors tampoc va tancar cap porta de manera contundent. “En totes les finestres del mercat de fitxatges surten rumors de tota mena. És normal. Jo, l’única cosa que puc dir és que estic centrat en el Barça. Estic molt content, enfocat a donar el màxim cada cop que vesteixo aquesta samarreta”, va dir aleshores. El que passi d’aquí en endavant és una altra història. El fair play, com sempre, ho pot marcar tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)