Barça

Giráldez: “L’any passat? El Barça no pot estar dues temporades seguides sense optar a un títol”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha donat mèrit a una nova classificació per una final de la copa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Relaxació?

“Les eliminatòries són de 180 minuts. Teníem un bon resultat de l’anada i no ho podíem oblidar. És un repte, mantenir una mateixa identitat. La diferència ha estat en les transicions defensives. Elles han tingut més arribades que allà i no hem tingut el mateix control que a San Mamés. Venim de jugar fa poc, tenim un altre partit d’aquí a tres dies. Fem canvis i rotacions perquè hem de donar descans i competir al màxim nivell cada dia és difícil”.

Jugar una altra final

“La gent dona per suposat que hem d’estar-hi i nosaltres també. Hem de competir per això. Amb el volum de partits que tenim, el fet d’haver guanyat la supercopa, tenir 9 punts de marge a la lliga, estar vius en la Champions i classificar-nos per una final parla molt bé del moment en què estem. Té molt mèrit. Estar cada dia competint, viatjant, etc. Són moltes hores de dedicació i això implica donar la millor versió cada dia i és difícil. Això donarà confiança perquè arribarà un moment clau i vital de la temporada”.

Marcadors ajustats o en contra

“El marcador és el que més afecta la presa de decisió i com gestiones els moments. Ho intentem entrenar cada dia. M’agrada competir als entrenaments. Crec que ens ajuda perquè aquestes situacions, quan no les vius sovint, t’obliguen a treure suc per veure com ho has fet. Mirar per què han passat les coses. Aquesta gestió emocional quan el marcador és ajustat és vital, però és cert que és en competició quan més suc li pots treure”.

Alexia

“El més important, després de temps de lesió i sense jugar, és estar en contacte amb la pilota i les companyes. Amb la classificació encarrilada ha pogut jugar més de mitja hora i això la pot ajudar en la seva tornada”.

L’eliminació de l’any passat

“No estava present el com vam quedar eliminades, sinó el fet de no guanyar. El Barça no pot estar dues temporades seguides sense optar a guanyar un títol i, per tant, és prioritari afrontar-la amb la convicció que hem de guanyar. Hem de preparar de la millor manera per intentar guanyar”.

Els quatre títols

“Per demanar...Queda molt perquè això es pugui produir i no podem pensar en la conseqüència de. M’agrada pensar en avui. En com descansar aquesta nit per fer demà un bon entrenament i tornar a competir d’aquí a dos dies. Toca pensar en el futur més proper i després ja veurem quina nota ens posem a final de temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)