Barça

El PSG de Luis Enrique, rival del Barça

Els blaugrana se les hauran amb el conjunt parisenc en els quarts de final de la Champions League amb la tornada al Lluís Companys

El Barça ja coneix quin serà el seu rival en els quarts de final de la Champions. El sorteig d’aquest migdia a Nyon ha decidit que els de Xavi Hernández s’enfrontin al PSG de Luis Enrique. Els blaugrana tindran el factor a favor de jugar la tornada al Lluís Companys, tot i que es preveu una eliminatòria duríssima contra Mbappé i companyia. En cas de superar l’eliminatòria el Barça tindria unes semifinals lleugerament més favorables, i és que s’enfrontarien al guanyador de l’eliminatòria entre l’Atlético i el Borussia Dortmund amb la tornada al Lluís Companys. Els de Simeone han estat els més beneficiats del sorteig tot i que tan en els quarts de final com en unes hipotètiques semifinals hauran de jugar la tornada a fora. Qui arribi a la final d’aquesta banda del quadre jugarà la final com a local, tot i ser anecdòtic.

L’altre duel més atractiu dels quarts de final serà el que enfrontarà el Manchester City i el Madrid, amb l’anada al Bernabéu. Els de Guardiola i Ancelotti reeditaran l’eliminatòria de semifinals de la temporada passada. Qui es classifiqui, jugarà les semifinals contra el guanyador de l’Arsenal-Bayern –l’anada a Londres– amb la tornada com a local.

L’anada dels quarts de final es jugarà entre els dies 9 i 10 d’abril, i la tornada es jugarà entre el 16 i el 17 d’abril, just abans del clàssic de lliga al Santiago Bernabéu, que es jugarà el diumenge 21 d’abril a les 21h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)