Barça

Els gols d’Alexia i Rolfö tornen al Johan i el Barça goleja (7-0)

El Barça ha tancat una setmana positiva amb una golejada contra el Tenerife. Després de segellar el pas a la final de la copa, avui ha tocat un nou triomf per mantenir la distància al capdavant de la lliga. Set gols ha clavat l’equip de Jonatan Giráldez al conjunt canari junts abans d’afrontar una d’aquelles setmanes estimulants amb el retorn de la Champions i el clàssic.

El tècnic ha fet canvis i Alexia i Rolfö han estrenat titularitat després de les lesions. Totes dues han estat protagonistes perquè han tornat a marcar davant la seva afició. La sueca, que no marcava des de la final de la Champions d’Eindhoven, ha obert la llauna amb un bon cop de cap (8’). Després ha arrencat el festival de Pina i Graham Hansen. La de Montcada i Reixac ha fet un doblet preciós. El primer, després d’un bon retall (14’). El segon, amb una rosca marca de la casa (34’). Graham també ha anotat de jugada individual (21’). Poc abans del descans, ha arribat el gol d’Alexia, que ha culminat una centrada de la noruega (41’). La capitana havia arrencat el duel molt endollada amb dues rematades. Una l’havia tret amb la mà una defensa, acció que no ha estat castigada amb penal (1’). L’altra l’ha enviat la portera a córner (3’). Marta ha fet el sisè abans de la mitja part (43’).

En la segona meitat, el Barça ha tingut moltes arribades i ocasions. La més clara, un remat en boca de gol de Marta a centrada de Brugts que la portera visitant ha tret pràcticament amb la cara (68’). En el servei de cantonada, Monday s’ha fet el setè en pròpia porteria (69’). El Tenerife ha protagonitzat una arribada, però Cata ha tret el remat d’Estella (71’). Giráldez ha fet canvis per donar descans a les jugadores que seran titulars a Noruega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)