Barça

Festa abans d’Europa

Barça. Golejada del conjunt de Jonatan Giráldez contra el Tenerife com a preludi de l’eliminatòria de la Champions contra el Brann

Barça 7 Tenerife 0

BARÇA:Cata Coll; Marta, Martina, Paredes (Engen, 71’), Rolfö (Mariona, 62’); Walsh (Patri, 71’), Vicky López, Alèxia (Aitana, 62’); Graham Hansen (Bruna, 62’), Brugts i Pina.TENERIFE:Cheza; Aleksandra (Pavlovic, 46’), Estella, Andrea, Agus Barroso, Pisco; Clau Blanco, Natalia Ramos (María José, 46’), Paola (Sandra, 75’), Babajide (Monday, 67’); i Blom.GOLS:1-0 (8’) Rolfö. 2-0 (14’) Pina. 3-0 (21’) Graham Hansen. 4-0 (34’) Pina. 5-0 (41’) Alèxia. 6-0 (43’) Marta. 7-0 (69’) Monday, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Patricia Luna Varo (comitè andalús).T.G.:A Vicky López, Martina i Natalia Ramos.PÚBLIC:4.919 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Ara sí, focus en la Champions. El Barça ja pot pensar en el Brann després de resoldre l’últim compromís abans de viatjar a Noruega. Ahir, golejada sense pal·liatius de les blaugrana contra el Costa Adeje Tenerife.

Un partit que va permetre a Jonatan Giráldez repartir els minuts i regalar a Rolfö i Alèxia la seva primera titularitat després de la lesió. Totes dues van aprofitar-ho i van tornar a marcar davant l’afició del Johan Cruyff. La sueca, que no marcava des de la final de la Champions d’Eindhoven, va obrir la llauna amb un bon cop de cap. Alèxia va fer el 5-0 a passada de Graham Hansen. Entremig de tot això, Clàudia Pina va regalar al públic dues autèntiques meravelles i Graham va sumar un nou gol al seu compte particular. Les xifres de la noruega són espectaculars aquesta temporada. Encara abans del descans, Marta va fer de cap el 6-0.

Aquesta borratxera de gols es va traduir en ressaca en la segona part. Només va haver-n’hi un i se’l va fer Monday en pròpia porteria. Punt final a un diumenge festiu i d’alegries. Tot plegat, per escalfar motors de cara a la visita al Brann i al Madrid en la lliga. Arriba una setmana d’emocions fortes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)