Barça

L’1x1 de l’Atlético-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
present
No va ser fins a la segona part que el van posar a prova, però va lluir-se i va ser decisiu. Primer, xut de Riquelme. Després, mà salvadora a Llorente per mantenir l’equip. Va tenir més presència en la sortida i va estar un pèl més afinat.
KOUNDE (90’)
RECUPERAT
Nova bona actuació del francès, que torna a ser el defensa contundent i segur que tan important va ser el curs passat. En atac, tímid al principi, però desbocat al final. Va participar en el 0-3 de Fermín. Va veure una groga clara.
CUBARSÍ (90’)
veterà
Una altra actuació notable del central. Va tapar bé Morata, va rebutjar una pilota clau que podria haver acabat en gol local i va guanyar duels. Va anticipar-se en l’acció que va acabar en el primer gol blaugrana.
ARAUJO (90’)
dominador
Ni Morata ni Memphis van poder superar-lo. L’uruguaià també està recuperant el nivell i la regularitat que el caracteritzen i això és una gran notícia per al Barça, que pot sentir-se tranquil amb el seu líder de la defensa en forma.
HÉCTOR FORT (82’)
tranquil
La baixa de Cancelo li va donar l’oportunitat de ser titular. Va complir. Va tapar bé la seva banda, però no va protagonitzar incursions en atac. No va patir davant un Atlético que es va anar trencant a cada gol. Va acabar fos.
SERGI ROBERTO (77’)
premiat
La magnífica actuació contra el Nàpols el va enviar a l’onze titular. Va actuar en la construcció, no va complicar-se i va aportar pilota. Va ser una bona actuació del capità, recuperat per a la causa en un moment clau.
GÜNDOGAN (90’)
vital
La baixa de Christensen el va allunyar de l’àrea, però quan va poder vorejar-la va ser clau. Així ho va ser en el gol de João: retall per superar el defensor i passada filtrada per habilitar Lewandowski. És un jugador essencial.
FERMÍN (82’)
sorpresa
Després de brillar contra el Nàpols, li va tocar seure a la banqueta. Les molèsties de Christensen en l’escalfament li van donar la titularitat a última hora. Coses del destí o no, va fer el tercer gol amb una bona rematada de cap.
RAPHINHA (60’)
participatiu
El brasiler apareixerà més o menys, però acostumar a sumar sempre una participació de gol. Ahir va inventar-se una assistència deliciosa per a Lewandowski en el 0-2. Va actuar per dins i per fora. Va marxar amb alguna molèstia.
LEWANDOWSKI (90’)
estrella
Semblava que no participava, però va acabar sent decisiu. Va desmarcar-se i girar-se de meravella per assistir João en el 0-1, va regalar el 0-3 i va fer el 0-2 amb qualitat. Definició de classe del màxim golejador.
JOÃO FÉLIX (77’)
MOTIVAT
Xavi li va donar la titularitat en un partit especial. El Metropolitano el va xiular en cada acció i ell va respondre. És cert que no va fer res més que el gol, però va ser un gol important per donar avantatge. No el va celebrar.
lamine (30’)
tímid
Va caure de l’onze en detriment de João Félix. Un cop al camp, va tenir menys participació i desequilibri que en altres ocasions.
romeu (13’)
aire
El d’Ulldecona necessita anar jugant per recuperar la confiança perduda. Amb un marcador còmode, se’l va veure més tranquil.
roque (13’)
actiu
Va protegir bé la pilota i va provocar l’expulsió de Nahuel.
íñigo (8’)
recurs
Va actuar al lateral esquerre, entrant per un Héctor Fort esgotat.
casadó (8’)
debutant
Ja havia jugat en la Champions, però li faltava tenir minuts en la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)