Barça

El Barça conquereix el Metropolitano i assalta la segona plaça

1a divisió. Els gols de João Félix, Lewandowski i Fermín impulsen el Barça en la classificació i deixa l’Atlético fora dels llocs de Champions

Si el Barça supera l’altíssim mur del PSG i l’Atlético de Madrid fa el mateix contra el Dortmund, tots dos es tornaran a trobar de nou d’aquí a un mes i mig al Metropolitano en les semifinals de la Champions. El desig entra dins el terreny de les elucubracions, però ho signarien a ulls clucs Xavi i Simeone ara mateix, i Xavi signaria també calcar el partit i el resultat que el seu equip ha fet avui a Madrid. El Barça ha estat una piconadora al Metropolitano. Victòria de prestigi i important a nivell de classificació perquè el conjunt blaugrana assalta la segona plaça i l’Atlético cau a fora dels llocs Champions.

Partidàs de Lewandowski, amb un gol i dues assistències, gran partit també de Raphinha i Fermín, i segona bufetada amb la mà oberta de João Félix al Cholo. Seu va ser el gol que va donar la victòria al Barça a Montjuïc en la primera volta de la lliga i seu ha estat el primer gol avui al Metropolitano en la golejada blaugrana. El portuguès ha estat xiulat per l’afició de l’Atlético quan ha sonat el seu nom per la megafonia de l’estadi i cada vegada que contactava amb la pilota, i la resposta de João ha arribat en forma de gol (38’). Gündogan ha retallat sobre Marcos Llorente, ha trobat Lewandowski dins l’àrea, el polonès ha cedit la pilota per João i aquest ha superat Oblak amb un toc de primeres. Gran jugada col·lectiva del Barça.

El gol de João poc abans del descans ha ferit l’Atlético, però l’estocada ha estat el gol de Lewandowski tot just sortir de vestidors (47’). Una greu pèrdua de De Paul l’ha penalitzat el Barça. Raphinha ha filtrat una gran pilota per a Lewandowski i el polonès, amb un gran moviment dins l’àrea i després d’un excel·lent xut a la mitja volta ha superat Oblak. La pilota ha tocat al pal i ha entrat.

El tercer ha portat la firma de Fermín, que ha entrat en l’onze per la lesió de Christensen en l’escalfament. Fermín ha marcat de cap després d’una centrada de Lewandowski (65’). Va marcar contra el Nàpols i ha marcat avui.

El partit també ha deixat el debut a primera divisió de Marc Casadó, i les vermelles a Xavi Hernández i Nahuel Molina. Xavi ja es va perdre el partit a Mallorca per acumulació de targetes i avui ha estat expulsat per Sánchez Martínez en el minut 42 per protestar. Xavi es perdrà el partit contra el Las Palmas del dia 30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)