Barça

Cubarsí continua aixecant passions

Internacional. El central català aspira a debutar avui amb Espanya contra Colòmbia i superar Ramos

La millora defensiva del Barça ha coincidit rotundament amb l’esclat del fenomen Cubarsí. El d’Estanyol ha estat titular en els quatre últims partits de lliga, en què l’equip ha pogut deixar la porteria a zero (Getafe, Athletic, Mallorca i Atlético) i només es va perdre els últims quinze minuts del partit a San Mamés. La cotització del jove central al portal especialitzat Transfermarkt ha passat en els últims tres mesos d’un valor d’1,5 milions d’euros a 25 milions. Cubarsí està de moda.

Avui Pau Cubarsí pot fer un salt endavant més en la seva carrera. Si Luis de la Fuente li dona l’oportunitat de debutar amb la selecció espanyola contra Colòmbia (21.30 h) es convertirà en el defensa més jove que ho fa amb l’absoluta, superant una institució com és Sergio Ramos, que va jugar-hi per primer cop el 2005 a Salamanca, quan només tenia 18 anys. Cubarsí aspira a fer història avui a l’Estadi Olímpic de Londres. Una ciutat on podria abraçar dos somnis, perquè l’1 de juny, també a Londres, en aquest cas a Wembley, es juga la final de la Champions.

Si Laporte i Le Normand li barren el pas avui contra Colòmbia, Cubarsí haurà d’esperar per debutar al partit de dimarts contra el Brasil de Vinícius, Rodrygo i Endrick al Santiago Bernabéu. Seria el primer partit de Cubarsí a la casa de l’etern rival. Una magnífica ocasió per prendre mides de cara al seu primer clàssic de lliga del 21 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)