Barça

Salma: “Encara puc millorar”

La jugadora del Barça, Salma Paralluelo, celebra el seu bon moment de forma i recorda que l’equip vol guanyar-ho tot. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades

El seu físic

“Vinc d’un esport com l’atletisme que m’ha permès preparar-me des de petita, però crec que estic en un punt en què puc millorar encara i treure’n més partit. És un procés que estic fent. Estic molt contenta perquè estic còmoda”.

No marcar malgrat generar

“Intentem que no ens desestabilitzi. Volem marcar-ho tot i no fallar, però hi ha circumstàncies durant el partit. Hem de mantenir la intensitat i generar aquestes ocasions i confiar que és l’única manera que al final entri la pilota”.

El Brann

“Va ser un equip molt competitiu i ens va posar les coses difícils. Li agrada jugar. Esperem acabar la feina i passar a semifinals”.

Graham Hansen

“La veiem tots els dies i és espectacular, també la professionalitat que té. És una jugadora brutal que està fent una temporada increïble. Estic contenta perquè s’ho mereix. També com a companya és molt bona”.

Màxima golejadora en la Champions

“Mai em poso un objectiu. Ens marquem objectius col·lectius. El bon joc de l’equip també fa que trobi molta porteria. Estic contenta i tant de bo pugui continuar aportant més”.

El favoritisme

“La responsabilitat i l’objectiu és treballar dia a dia per aconseguir tot el que ens marquem. Som ambicioses, ho volem guanyar tot i ho demostrem entrenant. Continuarem així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)