Barça

García Pimienta: “El Barça és el club de la meva vida”

En la prèvia del duel que es viurà demà a Montjuïc entre el Barça i Las Palmas, l’actual tècnic del conjunt insular, Francesc Xavier García Pimienta, exentrenador durant diversos anys en el futbol formatiu blaugrana ha emès una declaració d’amor cap al club barceloní: “Serà un partit especial, no en tinc cap dubte. És la primera vegada que m’enfrontaré al Barça a Barcelona i soc una persona agraïda. El Barça és el club de la meva vida, hi vaig estar onze anys com a jugador, m’hi vaig formar com a entrenador durant 17 anya i em va formar com a persona. Estic molt agraït al Barça, em sento culer”. ha explicat García Pimienta, que va entrar a les travesses per dirigir el primer equip blaugrana en alguna ocasió mentre dirigia al filial.

Preguntat pel cor dividit que tindrà demà durant el partit, el català va ser clar: “Soc un professional i tinc molt clar que el meu objectiu és que a Las Palmas li vagi bé i guanyi tots els partits. El treball que vaig fer al Barça va ser bo ja que sinó no hagués estat tants anya en un club com aquest”, sentenciava un Pimienta a cor obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)