Barça

Xavi: “Demà és un bon test de cara al que ve”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, que demà estarà sancionat, ha explicat que cal connectar-se bé al retorn de la competició per poder guanyar contra Las Palmas i posar pressió al Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Torna la lliga

“Han tornat tots bé, per sort. Últimament teníem desgràcia en això. Demà ens toca un rival que juga molt bé a futbol, que vol la pilota. Tenen personalitat i García Pimienta treballa molt bé. És un estil semblant al que volem aquí i els futbolistes estan ben dotats tècnicament. Costarà. Hem de treure la pilota per ser protagonistes. Ells venen aquí amb poc a perdre i molt a demostrar i no serà fàcil”.

Partit perillós pel calendari?

“Sí, però perquè tornen de la selecció i costa arrencar els partits. Avui els he dit que s’oblidin de les seleccions, que tornem a estar aquí. Hi ha dos títols en joc. Fins ara havíem estat competint de forma excel·lent. Tant de bo puguem donar continuïtat a la dinàmica. Juguem a casa i necessitem a la gent perquè és un partit transcendent per continuar lluitant per a la lliga”.

“No em preocupa pel PSG, sinó perquè venim de selecció i s’han de connectar al club. Queden dies encara per a la Champions i ens centrem en la lliga. Volem lluitar-la i creiem que podem fer-ho. És vital guanyar demà per posar pressió al Madrid”.

“En aquest sentit és positiu tenir dies per entrenar i preparar bé l’eliminatòria, sobretot l’anada. Tenim ganes de preparar-lo, però primer hem d’estar enfocats en demà. És un bon test de cara al que queda de temporada”.

Els tocats

“Estan tots bé a excepció de Christensen, que té molèsties a l’Aquil·les i demà segurament no podrà estar. Veurem les sensacions. La resta estan bé i això del Marc ha estat un ensurt”.

Les paraules de Laporta sobre la seva continuïtat

“Ja els vaig donar les gràcies. Estem agraïts per la confiança que hi ha. Penso que no canvia res. És el millor per al club”.

Ferran

“Sí, torna. Estarà disponible. Està bé, s’ha trobat molt bé aquesta setmana. Hem fet un parell de partits amb el juvenil per agafar ritme i els ha anat bé a jugadors com ell i Marcos. Content per ell perquè és important per a l’equip”.

Lamine Yamal

“El veig molt tranquil. Està digerint molt bé tot el que li està passant malgrat la curta edat. És madur i responsable. És conscient de la situació que està vivint i ha de continuar treballant. El veig més humil que mai en la feina. Està demostrant que és diferent i que pot marcar una època. Tant de bo el puguem gaudir així sempre”.

Lewandowski

“Ens ajuda des del primer dia. És un líder natural que vol millorar sempre. Està en un gran moment. Avui li he dit que contra l’Atlético va fer un dels millors partits des que va arribar. Torna a estar al nivell que vol i es troba bé. És vital per als nostres interessos”.

Gündogan i un possible descans

“La temporada que està fent és excel·lent. Estan els números i també coses que ens dona. Ha estat diferencial en molts partits. Té experiència i ens transmet a tots. És bàsic. Demà no seria el dia ideal per donar descans a futbolistes, a més tenim deu dies per preparar el següent”.

Denúncia a periodistes

“No m’havia passat mai. Entenc la crítica i on soc, però fins a cert punt. No toleraré la mentida, sobretot si són grans. És el moment de dir prou”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)