Barça

L’1x1 del Barça-Las Palmas

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
tens
El Barça encadena cinc partits de lliga sense encaixar. Ahir, l’alemany no va tenir feina al llarg dels 90 minuts i només Coco el va espantar en un xut de falta. Va escridassar els companys per la poca agressivitat al final.
KOUNDE (90’)
SÒLID
El francès estava oferint un gran rendiment, però el Las Palmas tampoc li va exigir en excés. En alguna acció li va faltar contundència, però en general va complir. Va estar a prop de l’àrea en la segona part, trobant espais.
CUBARSÍ (90’)
GUARDIÀ
Molta presència, sent l’iniciador de les jugades blaugrana. Va cometre un parell d’errades poc habituals. També va estar bé guanyant duels a camp obert i traient cada pilota que el Las Palmas penjava a l’àrea, sobretot al tram final.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
PROTECTOR
El Barça s’assegurava una bona sortida entre ell i Cubarsí. Bona actuació, en general, del central basc, sense complicacions i mostrant solidesa davant els pocs atacs visitants. Va veure una groga que li farà perdre el partit a Cadis.
CANCELO (90’)
CORRECTE
Va mostrar passivitat en alguna acció defensiva en el tram final, però va tenir un partit força tranquil. Anàrquic, com sempre, va oferir un parell de bones centrades a l’àrea i va aprofitar per regalar alguna frivolitat al públic.
SERGI ROBERTO (80’)
BUIDAT
El capità continua sumant titularitats i minuts més que merescuts. Ho va donar tot i va aparèixer en moltes zones del camp per ajudar en defensa i provar d’activar l’atac. Va trobar Raphinha en l’acció de l’expulsió de Valles.
GÜNDOGAN (90’)
DIRECTOR
El Barça té molta sort de tenir-lo. Va ser el far de l’equip, imposant la calma quan era necessari i detectant bé què necessitava cada jugada. Va provar passades màgiques que no sempre van acabar trobant destinatari.
FERMÍN (56’)
IMPRECÍS
Voluntat i intensitat, com fa en cada partit. Aquesta entrega, com la de Gavi, no falta mai, però va errar algun control i alguna passada fàcil i acostuma a passar-li en altres partits. Menys brillant que contra el Nàpols o l’Atlético.
LAMINE YAMAL (71’)
APAGAT
Dels partits més tímids de l’extrem. Va rebre poc i, de fet, va reclamar la pilota en moltes ocasions en què els companys el van ignorar. Va ser caçat quan va rebre. Va notar el cansament dels partits amb la selecció espanyola.
LEWANDOWSKI (81’)
FLUIX
Partit un pèl espès del polonès, que no va poder marcar i tampoc va tenir ocasions. Només un parell en la primera que entre Valles i el travesser van acabar en res. Va provocar la groga per descansar a Cadis i fer net de targetes.
RAPHINHA (90’)
DECISIU
Una altra bona actuació del brasiler en totes les facetes. En atac, un gol que val tres punts –també una diana anul·lada– i una expulsió forçada –si bé l’equip no la va saber aprofitar. També va fer bona feina en la pressió.
JOÃO (34’)
IRREGULAR
Una de freda i una de calenta. Va fer una passada màgica a Raphinha, però va fallar un gol cantat que hauria sentenciat el duel.
FERRAN (19’)
RETORN
El tauró va reaparèixer dos mesos després de lesionar-se contra l’Osasuna. Minuts per anar agafant ritme per al que queda.
ROMEU (10’)
escut
Força segur i tranquil amb pilota, protegint-la quan era necessari amb un marcador tan ajustat. Va complir amb el que feia falta.
ROQUE (9’)
ÀNIMA
De voluntariós, ho és. Va córrer darrere la pilota intentant pressionar i va oferir desmarcades en els pocs minuts que va jugar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)