Barça

Chelsea i només Chelsea

Si l’equip masculí ha hagut d’esperar molt per tornar a il·lusionar-se al mes d’abril, al femení ja és gairebé una tradició. Són sis semifinals de Champions consecutives per a unes jugadores que tenen entre cella i cella aconseguir els quatre títols en joc i tancar de la millor manera el cicle de Jonatan Giráldez i d’alguna de les jugadores que formen part de la història del club. Abril és sinònim de semifinals de la Champions i de Chelsea. Un mes, això sí, que comença marcat per l’aturada de seleccions. El cos tècnic del Barça creuarà els dits perquè totes les jugadores tornin en plenitud de condicions i sense cap molèstia física per afrontar l’eliminatòria. Abans, això sí, caldrà afrontar un tràmit en la lliga. El dissabte 13 (18.30 h) les blaugrana rebran el Vila-real a l’estadi Johan Cruyff. Una jornada més i una jornada menys per acostar el títol, més que encarrilat, a les vitrines del museu culer.

Després, ara sí, Chelsea i només Chelsea. Amb l’anada el dissabte 20 d’abril a les 13.30 h a Montjuïc. Un estadi que ja es va omplir en el clàssic contra el Madrid i que voldrà tornar a fer costat a l’equip en les semifinals i com ja va fer al Camp Nou el 2022 i el 2023. Aconseguir un resultat positiu es presenta vital per afrontar la tornada a Stamford Bridge, un estadi que també voldrà dir-hi la seva i que tindrà ànims de venjança després de les semifinals del curs passat. A Londres, i a falta de confirmació oficial, el partit es jugarà el divendres 26 a les 21 h. Un últim escull. Dos partits que separen el conjunt de Jonatan Giráldez d’una nova final de Champions. Seria la cinquena de la història i la quarta de forma consecutiva. Paraules majors, no ho oblidem. A vegades fan que sembli fàcil i tot, i no ho és gens.

El Barça tenia dos partits més de lliga aquest abril contra el Llevant les Planes (a fora) i el Madrid CFF (a casa), però la disputa de la semifinal farà que tos dos partits es moguin en el calendari. La lliga encara no ha donat a conèixer la nova data, però es jugaran entre setmana i, segurament, entre el maig i el juny. I és que la competició acaba ben tard aquest curs: el diumenge dia 16.

Aitana Bonmatí i Cata Coll no es concentren amb Espanya

La selecció espanyola femenina va concentrar-se ahir a Las Rozas per afrontar els dos partits classificatoris per a l’Eurocopa contra Bèlgica (5 d’abril) i la República Txeca (9 d’abril). Ho va fer, finalment, amb sis blaugrana i no vuit. Aitana Bonmatí i Cata Coll van quedar fora de la convocatòria de Montse Tomé per unes molèsties físiques. De fet, cap de les dues ja no va jugar en el Llevant-Barça de diumenge per aquest motiu i fins i tot Giráldez va explicar que Aitana no estava al 100%, si bé no va comentar res sobre els problemes de la portera balear. La migcampista del València Fiamma Benítez i la portera de l’Athletic Adriana Nanclares les han substituït. Per tant, són Irene Paredes, Ona Batlle, Mariona Caldentey, Alèxia Putellas, Vicky López i Salma Paralluelo les internacionals amb Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)