Barça

Xavi, ambaixador de la Fundació FC Barcelona

El president del Barça Joan Laporta i la directora general de la Fundació FC Barcelona, la Dra. Marta Segú, han participat avui en la presentació de Xavi Hernández com a ambaixador de la Fundació en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper acompanyats de membres del Patronat de la Fundació, de la Junta Directiva i del Comitè de Direcció, a més dels capitans del primer equip i membres de l’staff.

“Aquest nomenament és un reconeixement a la faceta més humana i solidària de l’actual tècnic blaugrana des que va debutar al primer equip, passant per la Masia, i en aquests gairebé 29 anys d’història blaugrana com a jugador, en què s’ha convertit en una llegenda del futbol en general i del Barça en especial”, ha assenyalat el club culer en un comunicat.

Amb aquest nomenament com a ambaixador, la Fundació FC Barcelona compta ja amb dos ambaixadors de prestigi: el primer a ser nomenat fa dos anys va ser l’Àlex Roca, atleta que és un exemple de superació i esforç, i ara, l’entrenador del Barça. “És un honor i una gran satisfacció. Estem en una posició privilegiada per ajudar a la gent més necessitada. Ho hem de fer. Com va dir Johan Cruyff, si tens l’oportunitat d’ajudar algú ho has de fer. Em sento bé ajudant la gent. Podem canviar la vida de moltes persones, el futbol és una eina espectacular per canviar les dinàmiques i penso que estem en el lloc, en el club i en el moment adequat per canviar la vida de molta gent. Tenim aquesta sort i aquest privilegi”, ha indicat Xavi. “Ens fa sentir orgullosos que una llegenda del barcelonisme, una persona amb la personalitat del Xavi i la capacitat que té per ajudar accepti ser ambaixador de la Fundació”, ha assegurat Laporta. “Que el Xavi, que forma part de l’escut del club, també formi part de la nostra ànima, que és la Fundació, és fantàstic”m ha completat el president. “Sabem que el Xavi és una persona nostra, de dins, on s’aprenen els valors del Barça i ara formarà part de la Fundació, l’ànima del Barça”, ha indicat Marta Segú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)