Barça

João Félix: “Bernardo Silva em pregunta pel Barça”

Mercat. João Félix assegura en una entrevista a ‘Jijantes’ que parla del club i la ciutat amb Bernardo Silva, i el termòmetre d’il·lusió culer torna a pujar

El fitxatge de Bernardo Silva continua sent un dels somnis humits del barcelonisme. El seu nom apareix en cada finestra de mercat i en les últimes hores ha estat el seu compatriota João Félix qui s’ha encarregat de tornar a il·lusionar la parròquia culer amb unes declaracions que no deuen haver agradat gaire a Manchester. “Bernardo Silva em pregunta tot sovint sobre Barcelona. Té la cunyada aquí. Em pregunta per la ciutat, el clima, sobre com funcionen aquí les coses...; em pregunta per temes fiscals, pel club..., i jo sempre li dic el mateix: tot bé. Li dic que tot bé perquè vingui”, va explicar en una entrevista concedida a Jijantes.

Bernardo Silva va signar la seva última renovació amb el City fins al 2026, però en aquest últim contracte figura una clàusula de rescissió de 50 milions de lliures que s’activarà aquest estiu. És un preu molt suculent per a qualsevol club amb cert múscul econòmic i alhora és un preu elevat per a l’actual tresoreria blaugrana. Però João Félix ho té clar: “Si jo fos Deco per un dia, fitxaria Bernardo Silva sense dubtar-ho.” “Que el fitxin! Tu l’has vist jugar? I encara és millor com a persona. És de la generació de Cancelo. Ara els futbolistes duren fins als 35 o 36 anys”, argumenta un João Félix que desitja tornar a vestir de blaugrana la temporada que ve i coincidir al nou Spotify Camp Nou amb el seu company de selecció. A João Félix li agradaria ampliar el clan portuguès del Barça i ell hi posaria tots els euros que fessin falta: “Jo per 50 milions el portaria, és clar! I per 60 o 70 també! Ho val”, assegura. L’operació no és fàcil per al Barça perquè el límit salarial l’ofega.

João Félix també va parlar de la imminent eliminatòria contra el PSG. Somia fer alguna cosa gran amb el Barça en aquesta Champions: “Estem molt bé, amb molta confiança i molt motivats.” “Tenim jugadors molt bons de la Masia que estan preparats per competir en una eliminatòria així.” En aquest sentit, João Félix està enamorat de la personalitat i el futbol de Pau Cubarsí: “Té una mentalitat molt bona i el seu entorn l’ajuda a gestionar la situació. Em sorprèn perquè són nois que maduren molt ràpid.”

L’altre jugador de qui va parlar és Kylian Mbappé. Màxim respecte envers el crac francès: “El coneixem. A ell i a tot el PSG. És un gran jugador i el tenim molt en compte, però també té altres armes el PSG. Serà una eliminatòria molt disputada i esperem guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)