Barça

Laporta: “Barça One és la nostra finestra al món”

Club. El Barça presenta la nova plataforma gratuïta de ‘streaming’ oficial del club, una nova finestra a tot l’univers blaugrana pensada per informar i entretenir tots els culers

El FC Barcelona va presentar ahir Barça One, la nova plataforma gratuïta de streaming oficial del club, que permetrà seguir l’actualitat de tots els equips del Barça, veure partits en diferit, rodes de premsa en directe, sessions d’entrenament i partits del futbol formatiu. Barça One oferirà entrevistes exclusives, un informatiu diari amb l’actualitat blaugrana, documentals, sèries originals i un arxiu amb els millors moments de la història del club. Les obres del futur Spotify Camp Nou es poden seguir també des d’aquesta plataforma. Tot el contingut es podrà veure en català, castellà i anglès, i disposa de tres nivells d’usuari. Un de gratuït amb publicitat, l’opció més accessible. Un altre de gratuït, amb registre previ, que permet personalitzar el canal, confeccionar llistes de reproducció pròpies, rebre recomanacions, visualitzar continguts exclusius i rebre informació de la programació. I finalment, una subscripció Premium per 1,99 euros al mes, sense anuncis i amb la possibilitat de descarregar continguts per visualitzar-los on i quan es vulgui. Els socis del Barça poden accedir a la versió Premium de manera gratuïta i els fins ara subscriptors i subscriptores de BarçaTV+ passaran a tenir automàticament el servei Premium conservant les condicions.

“Barça One serà un referent per als culers; és una plataforma d’escala global i això no s’havia vist mai”, va dir Joan Laporta en l’acte fet ahir a l’Auditori Torre Glòries. En l’acte també hi van ser presents l’artífex de tot això, Toni Cruz; Xavi i la plantilla del primer equip de futbol masculí; les jugadores Marta Torrejón, Cata Coll, Jana Fernández i Gemma Font, i les plantilles de futbol sala, handbol i hoquei patins. La plantilla de bàsquet tenia partit contra el Maccabi Tel Aviv.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)