Barça

Cerezo i Giménez fan les maletes a João Félix

Barça. Dues veus autoritzades de l’Atlético ‘conviden’ João a continuar de blaugrana un cop acabi l’actual contracte de cessió

Si en les últimes hores havia estat João Félix qui havia obert les portes del Barça a Bernardo Silva, ahir van ser Enrique Cerezo i José María Giménez els que van convidar João Félix a continuar de blaugrana. Les declaracions de tots dos l’allunyen encara una mica més d’un cada cop menys probable retorn al Cívitas Metropolitano. “Està jugant al Barcelona i la cosa més normal és que s’hi vulgui quedar. El Barça ho vol i ell vol, doncs tots tan contents. Tindrà sort perquè el Barcelona es queda amb un gran jugador. João és un magnífic jugador. Hi ha encaixat molt bé, està molt bé, i nosaltres, el que li desitgem és tota la sort del món. No sé quina quantitat es quedaria l’Atlético. Cal preguntar-ho als d’economia, jo soc d’esports”, va explicar Cerezo, premiat en la presentació de la vuitena edició del torneig de futbol cadet Vicente del Bosque. També el central uruguaià José María Giménez veu João continuant al Barça un cop acabi la cessió al final de temporada: “L’apreciem molt i si li va bé, me n’alegro. Realment li desitjo el millor i si el millor per a ell és no tornar a l’Atlético, doncs que tingui molta sort en la seva carrera”, va explicar a la COPE. Tots els camins porten João a estrenar el nou Spotify Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)