Barça

El Barça aspira a formar part del bombo 1

Si el Girona obté el bitllet per jugar la Champions el curs que ve, els de Montilivi formaran part del quart i últim bombo, com a debutants en competició europea, del sorteig per definir els vuit partits de cada equip en la lligueta única. D’altra banda, el Barça encara no té clar de quin bombo formarà part, ja que tan podria estar al bombo 1 o al 2. És cert, però, que aquesta vegada la importància és relativa, ja que tots els equips, independentment del bombo al qual pertanyin, tindran la mateixa dificultat en els vuit partits.

De moment el Barça té el dotzè coeficient UEFA i per tant li tocaria formar part del bombo 2, però hi ha condicionants que el podrien enviar al bombo 1. El primer és que encara queden punts en joc a partir dels quarts de final de la Champions. Els blaugrana, però, tenen complicat avançar gaires posicions i la via més ràpida per accedir al bombo 1 seria guanyar la Champions. La segona via, més factible tot i que depèn d’altres, és que hi ha equips com el Leipzig, el Roma, el Chelsea i el Manchester United que estan per sobre del Barça en el rànquing de coeficients UEFA –té en compte els últims cinc anys–, però que ara mateix quedarien fora de la Champions per la seva classificació en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)