Barça

Saragossa, seu de la final de la copa

La Romareda serà l’estadi on jugaran el Barça i la Real Sociedad el 18 de maig a les 7 de la tarda

El FC Barcelona s’enfrontarà a la Real Sociedad en la final de la copa a l’estadi de la Romareda. La final es jugarà el dissabte 18 de maig a partir de les 7 de la tarda, tal com ha decidit la comissió gestora de la Federació Espanyola de Futbol.

No és la primera vegada que la ciutat aragonesa és la seu de la final de la copa de la Reina. De fet, han estat dues les oportunitats en les quals Saragossa ha estat la seu final del torneig. En l’edició de l’any 1991, l’enfrontament va ser entre l’Añorga i el Barça, amb victòria del primer per 3-0.

La segona oportunitat que la capital de l’Aragó va ser la seu de la final de la copa de la Reina va ser l’any 2009, amb triomf de l’l’Espanyol contra l’equip amfitrió (5-1).

En l’última final que va ser fora de Madrid, el Barça va superar per 3-0 al Logronyo a l’estadi de La Rosaleda. La intenció de les blaugrana és fer exactament el que van fer aquell any i que han fet en cinc de les set últimes edicions: guanyar la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)