Barça

“Són tres punts vitals”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández, que ahir va complir el segon partit de sanció després de la seva expulsió al Metropolitano, es va mostrar molt content i satisfet per la victòria. “L’equip ha fet un molt bon partit quant a serietat i professionalitat. Volíem guanyar per continuar pressionant el Madrid i, en línies generals, estic content. Al final, hem patit però ens hem endut tres punts que són vitals”, va assegurar el tècnic blaugrana, que també va elogiar d’aquesta manera João Félix, autor d’un golàs: “És un jugador amb molt talent i que ens està ajudant molt aquesta temporada. Ha fet un gran partit, no només pel gol, que és un golàs perquè s’ho genera ell sol, sinó per com ha treballat i com ha pressionat. Li deixem llibertat de moviments perquè exploti el seu talent, i crec que avui ho ha fet de meravella.”

L’entrenador egarenc també va parlar del gran moment que viu l’equip. “Des que vaig prendre la decisió, hem fet un pas endavant. Sobretot, hem millorat en clau grupal. Defensem molt millor, estem sent més solidaris i, fins i tot, tenim un punt més d’ambició per aconseguir grans coses. Penso que l’equip està en una dinàmica molt bona i l’hem d’aprofitar”, va dir Xavi, que ja pensa en el partit contra el PSG. “Dimarts tenim una guerra futbolística. Ara ve el millor, el més bonic i divertit de jugar. Tenim ambició i moltes ganes de fer alguna cosa gran sabent que està molt complicat”, va admetre Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)