Barça

Pedri: “La clau és tenir la pilota”

Pedri ha estat el futbolista del Barça que ha parlat en roda de premsa en la prèvia de la tornada dels quarts de final que enfrontarà el conjunt blaugrana demà (21h) al PSG. Les seves declaracions més destacades:

Sensacions de l’equip

“L’equip té moltes ganes, molta il·lusió d’afrontar un partit tant important com el de demà. Vinc d’un moment personal amb moltes lesions i tinc moltes ganes del partit de demà”.

Estat físic

“Tinc la sort que quan entro al camp no penso en les lesions que he tingut. El passe de l’altre dia és en una acció similar a la lesió que em vaig fer a San Mamés, després m’ho van dir. Estic amb molta il·lusió”.

Contracte

“Estic molt tranquil. Molt content amb mi, El Barça mantindrà el què hem parlat i estic molt content de ser aquí”.

Partit més important de la seva vida?

“Crec que sí és el partit més important de la meva vida. Amb el club dels meus somnis. Aquest i les semifinals de l’Eurocopa,s on els més importants”

L’adeu en diferit de Xavi

“Crec que alguna cosa ha d’haver influit. Des d’allà tenim una gran ratxa. Hem millorat en ser contundents al darrera. Quan marques un gol i saps que no et guanyaran el partit, tot és més fàcil”.

L’equip pot aspirar a tot?

“Crec que sí. Tot i que hem tingut lesionats, l’equip s’ha mantingut. Som una plantilla molt completa. Es fan rotacions i seguim guanyant. Som un grup i una família, units sempre, Amb lesionats hem sabut tirar endavant”.

Favorits?

“A tothom li agrada parlar de favoritismes. A mi no. Som dos equips molt igualats, que intenten jugar d’una manera molt semblant i es veurà un partit maco per a l’espectador”.

Gundogan

“Gundo és un jugador espectacular. Des que el vaig veure a pretemporada, vaig veure-ho. Els primers controls, les passades... tot ho fa bé. És unu gust veure’l als entrenaments,a prenc d’ell. I als partits ens està ajudant. Molt content de jugar-hi amb ell”.

La posició de Pedri, endavant o la base?

“Em sento còmode als dos llocs. A la base toques més pilota i ajudes més a l’equip a crear al joc. I a dalt estàs més per intentar fer l’última passada i arribar per finalitzar”.

Mentalitat

“Cal ser prudent perquè el PSG no vindrà a regalar-nos res. Vindran amb tot, a intentar donar-li la volta i hem de sortit a menjar-nos al PSG com si no tinguessim avantatge”.

Treball mental personal?

“No. No he sentit que ho necessités. No ho descarto en un futur. No tinc aquesta por. Amb els readaptadors hem fet un treball espectacular, intentant posant-me en situacions de partit i quan torno son situacions que ja he viscut més vegades en els entrenaments i estic còmode”.

90 minuts?

“Quan tornes de lesió es nota el cansament. Em noto amb força i ganes i jugaré fins que el cos em digui prou. Si han de ser 80 minuts i demanar el canvi així ho faré”

Laporta a l’entrenament

“Ens ha dit que ens deixem la pell i sortim amb ganes a donar-li una algeria a la nostra afició, que se la mereix”.

Pau Cubarsí

“Pau és un jugador que m’encanta. Per un mig centre, que filtri tantes pilotes i que jugui endavant és un plaer tenir-lo a l’equip. No havia vist mai un central així amb 17 anys. L’Intentem ajudar per fer-li tot més fàcil i estic molt content de tenir-lo de company”.

Baixes al mig centre defensiu

“Andreas i Sergi estan jugant allà. Son jugadors que roben pilotes i corren quilòmetres. Jo sortiré intens, a intentar guanyar duels i intentarem que no es no tinc les baixes d’aquests jugadors”.

Gavi

“Està clar que les lesions llargues com les de Gavi i Balde son dures. Gavi em sap molt greu veure’l fora. Quan veu l’entrenament vol entrar. Li envio molta força”

La clau del matx

“Tenir la pilota. Si tens la pilota no et generen ocasions i si l’altre equip no està còmode quan la té, els seus jugadors determinants com Mbappé, Dembélé i Barcola, hem d’intentar que no tinguin opcions de u contrau, que son perillosos”.

La remuntada del 6-1 tenia 14 anys

“Jo era culer de petit. És un partit que se’t queda gravat. El vaig viure a la penya del meu pare i recordo que estava estupefacte pensant com podia haver passat. Ara ho recordo amb Sergi”

Quin partit imagina demà

“Molt intens. Crec que ells sortiran amb tot. Luis Enrique és el seu estil de joc, pressionar al rival i intentar tenir la pilota. Hem d’intentar que no tinguin la pilota. Qui tingui l’esfèrica tindrà molt de guanyat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)