Barça

El protagonista

Pedri

El geni de la llàntia

El talentós migcampista, que només ha pogut disputar de titular el 38% dels partits del Barça aquesta temporada, tornarà a l’onze aquesta nit

“És el partit més important de tots els que he jugat amb el club dels meus somnis”, diu Pedri

El Barça necessita Pedri. El canari no hi ha pogut ser una gran part de la temporada, a causa de les lesions; 19 partits, dels 45 que ha disputat el conjunt blaugrana, s’ha perdut el migcampista, que n’ha jugat 26, 17 com a titular. El dorsal 8, doncs, només ha participat en el 38% dels enfrontaments des de bon començament jugats per l’equip culer. Ara, però, torna a estar preparat. Ja va demostrar-ho al feu del PSG (2-3), en què va tornar després d’un mes aturat i, en la primera pilota que va tocar, va treure’s del barret una passada per a Raphinha que va significar el 2-2. Avui serà titular, i les recurrents lesions que ha tingut no l’afecten. “Tinc la sort que quan entro al camp no hi penso. La passada a Raphinha de l’altre dia és en una acció semblant a la de l’última lesió que em vaig fer a San Mamés, després m’ho van dir, perquè jo ni me’n vaig adonar”, va indicar en la prèvia. “No he sentit que necessités ajuda en l’aspecte mental. No ho descarto en un futur, però ara mateix no tinc aquesta por. Amb els readaptadors hem fet un treball espectacular, intentant posar-me en situacions de partit, i quan torno a competir ja em trobo en situacions que ja he viscut més vegades en els entrenaments, i hi estic còmode”, va assegurar el futbolista.

Pedri, “il·lusionat” davant “del partit més important de la meva vida amb el club dels meus somnis”, és el geni de llàntia per al Barça, algú imprevisible, capaç d’inventar alguna cosa del no-res. “Com amb Gündogan, me l’imagino a prop de l’àrea amb pilota controlada i fent l’última passada. Aquest és el seu fort”, va dir Xavi. “És un partit molt difícil per als migcampistes perquè ens vindran a buscar un contra un i s’hauran de buscar la vida”, va advertir el tècnic, que té clar que avui és imprescindible.

Amb les baixes de Sergi Roberto i Andreas Christensen, caldrà veure, però, on juga; a la base del quadrat, o a la part de dalt. “Són jugadors que roben pilotes i corren quilòmetres”, va dir Pedri. “Intentarem que no es notin les baixes d’aquests jugadors”, va completar. “Em sento còmode als dos llocs. A la base toques més pilota i ajudes més l’equip a crear joc. I a dalt hi ets més per intentar fer l’última passada i arribar per finalitzar”, va indicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)