Barça

Xavi: “Hem estat millor que el Madrid i hem merescut la victòria”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha atès els mitjans de comunicació després de la derrota (3-2) contra el Madrid al Santiago Bernabéu. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Tot plegat, avui és com una contradicció. Penso que, primer de tot, hem d’estar orgullosos per com hem competit jugat. Crec que hem jugat molt bé al futbol, sobretot a la segona part. També hem defensat molt bé. Hem controlat molt bé el partit i hem merescut la victòria. Una llàstima perquè hem fet un treball molt bo. Mereixíem aquests tres punts i se’ns escapen per situacions que no controlem. No dominem la defensa de l’àrea i no aturar una transició molt ràpida. Això marca la diferència. Hem merescut molt més. Hem dominat, hem generat moltes ocasions, però se’ns escapa per detalls”.

Què li pesa més?

“Una mica tot. Tothom ho ha vist, no cal que digui res. A mi també em perjudica dir coses, em poden sancionar. No és necessari dir res, les imatges estan allà. Només puc analitzar el joc, i crec que hem estat molt bé, molt millor que el Madrid. Era un partit per guanyar. Se’ns escapa per detalls, però forma part d’aquest aprenentatge i construcció en que està el club. Hem merescut guanyar”.

Sense tecnologia de gol

Sí, és una vergonya que no hi hagi tecnologia de gol”.

Accions polèmiques arbitrals

“Ahir vaig dir que esperava que l’àrbitre passés desapercebut i que encertés, doncs cap de les dues. És una llàstima”.

Amb quina sensació se’n va

“Ens queda l’objectiu de continuar lluitant, d’aconseguir la segona plaça que ens dona accés a una altra competició important per la temporada que ve. L’equip ha competit molt bé i ha estat millor que el Madrid”.

Futur a la banqueta

“Ara no és el moment. Toca digerir aquesta derrota, que costarà perquè crec que hem merescut la victòria. A partir d’aquí, treballar i pensar en el partit contra el València. Queden 6 partits i poden passar moltes coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)