Barça

Xavi: “Estic amb tota l’energia del món i volem el segon lloc”

Prèvia del Barça-València. Roda de premsa de Xavi

Xavi Hernández ha atès avui els mitjans de comunicació en la prèvia del Barça-València de demà dilluns que tancarà la 33a jornada a primera divisió. Tot i que dijous va comparèixer al costat del president Laporta per donar explicacions sobre la decisió final de la seva continuïtat, avui també se li han fet més preguntes sobre aquesta qüestió i sobre el mercat i la planificació de la pròxima temporada.

Com està el vestidor i el partit contra el València

“El vestidor està bé. Volem el segon lloc i assolir aquest objectiu de mínims d’entrar a la Champions. Ho tenim molt a prop després de la derrota d’ahir de l’Athletic de Bilbao. Cal aconseguir el segon lloc per ser a la supercopa també. El València és un rival difícil, Baraja està fent una gran feina, té molt mèrit el que està fent, amb jugadors joves i de la casa. És un rival que competeix molt bé”.

Quina serà la teva implicació en el mercat? Parlaràs tu amb els jugadors que voleu fitxar com fins ara?

“Res no canviarà. Tots estem units, res no canviarà en aquest sentit, es consensua tot amb Deco i amb el president. Estem pendents de la norma 1/1.”

Quina garantia et dona el club sobre poder aconseguir la regla 1/1

“Deco i Laporta em transmeten la seva confiança i són molt optimistes. La temporada anterior ens va condicionar molt no poder dur a terme allò que teníem previst”.

Marxarà cedit Vitor Roque?

“Això és una cosa que encara no hem decidit. Ja decidirem a final de temporada què és el millor per a cadascú. No és fàcil arribar del Brasil i rendir, necessita temps, necessita una adaptació. Al final de temporada decidiré”.

Julio Tous i Raúl Martínez s’incorporen al staff? Ja es pot dir?

“No hi ha res decidit. Raúl Martínez fa dos anys que treballa de forma externa. De moment no hi ha res decidit. Al final de temporada es durà a terme la planificació”.

El derbi Girona-Barça

“Ara el més important és el València, després ja vindrà el Girona, un rival molt fort i un rival directe.”

Com està Xavi després d’oficialitzar la continuïtat?

“Hem entrenat molt bé, he vestit l’equip molt endollat. La gent té ganes de guanyar. Jo estic il·lusionat, emocionat i amb tota l’energia del món”.

L’estat físic de Pedri

“Pedri estarà en la llista. Està al cent per cent. Està disponible”.

El Barça Femení jugarà una altra final. Elogis de Xavi

“Jugaran una altra final. És el millor equip del món. Com a culers i com a club estem molt orgullosos i cal donar-los l’enhorabona. Tant de bo guanyin la final”.

Xavi vol la renovació de Sergi Roberto

“Jo vull que renovi però depèn d’ell. Ell sap la meva opinió. Ens pot ajudar molt. Tant de bo renovi”

Els sis partits que queden són un examen per als jugadors?

“A grans trets el diagnòstic està força fet però el que es faci ara també es tindrà en compte lògicament”

Xavi no es planteja la sortida de Frenkie de Jong

“És un futbolista fonamental, és molt important per a mi. Frenkie ha tingut la desgràcia de tenir les tres lesions al turmell i és una pena perquè estava a un nivell molt alt abans de lesionar-se”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)