Barça

Xavi estén la mà al capità i no descarta cedir Vitor Roque

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Poc del València es va parlar ahir durant la compareixença de Xavi. Bona part de les preguntes es van centrar en el mercat, la planificació i el projecte esportiu de la temporada vinent. Molts noms propis en aquest sentit. Xavi reclama la renovació de Sergi Roberto, que acaba contracte el 30 de juny: “Jo vull que renovi, però depèn d’ell. Ell sap la meva opinió. Ens pot ajudar molt. Tant de bo renovi.” De la fermesa mostrada quan se li va preguntar pel capità al discurs tebi quan se li va preguntar per una possible sortida de Vitor Roque en forma de cessió: “Això és una cosa que encara no hem decidit. Ja decidirem a final de temporada què és el millor per a cadascú. No és fàcil arribar del Brasil i rendir, necessita temps, necessita una adaptació. Al final de temporada decidiré.” De la seva resposta se’n pot despendre que hi haurà cas Tigrinho aquest estiu, un jugador avalat per Deco i que ha costat 60 milions d’euros entre fixos i variables, i que en aquests quatre primers mesos a Barcelona no ha tingut els minuts esperats.

“Tots estem units, res no canviarà en aquest sentit, es consensuarà tot amb Deco i amb el president. Estem pendents de la norma 1/1”, va afegir Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)