Barça

Xavi: “Fins l’empat, teníem el partit controlat”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha reconegut que l’equip ha tingut errors de concentració, però ha celebrat la remuntada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Missatge amb l’1-2

“Al descans els he dit que juguessin tranquils i concentrats. Aquests errors són de manca de concentració i ens ha passat durant molta part de la temporada. Hem hagut de remuntar un partit que, fins a l’1-1, teníem dominat, controlat i ben jugat. Els errors ens han fet anar a remolc. En el joc hem estat bé, però ha faltat calma i paciència”.

Els errors

“Se soluciona marcant tres gols després. En molts partits ens ha passat factura, però avui no. Hem fet un bon partit i hem remuntat, però hem de millorar tots per competir millor la temporada que ve”.

L’actitud

“Són guanyadors. Tenim futbolistes que han guanyat molts títols i estan enfadats amb ells i amb nosaltres. No hem estat a l’altura de les circumstàncies per lluitar pels títols aquesta temporada. És una pena, però ho intentarem la temporada vinent. Hem de millorar moltes coses, sobretot aquests errors i la manca de concentració, però l’actitud no ha fallat mai”.

Fermín

“Fermín ens dona dinamisme. Entén quan atacar els espais, difícilment perd la pilota i ens dona molt. M’encanta i per això li hem donat l’oportunitat aquesta temporada”.

Lewandowski

“Content per ell perquè fa un treball extraordinari. És un exemple de com treballa. Per això fa avui el hat-trick, perquè té ganes i coratge”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)