Barça

Xavi: “És important acabar bé la temporada”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha valorat positivament la reacció de l’equip després de la dolorosa derrota a Girona. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Coses positives

“Hi ha moltes coses que m’han agradat. Hem estat molt agressius en la pressió alta. No ens han sortit fàcil, ho hem ajustat bé malgrat que ens ha sorprès la línia de cinc que ha tret Imanol. Hem recuperat moltes pilotes i hem estat prou bé en defensa. En atac ens ha faltat anar més a l’espai, ho hem d’entendre. En línies generals ha estat un bon partit i estic satisfet. Més enllà del resultat, que era vital, hem competit molt bé contra un rival de Champions”.

Lamine Yamal

“Sobretot li insistim en la presa de decisions. Hauria de ser juvenil de primer any i li costa a nivell tàctic. No tanca a dins i es desconnecta. No ho fa tot perfecte i ni molt menys ho ha de fer, amb l’edat que té. A nivell de talent individual és un escollit. Tria bé. Que sigui diferencial amb 16 anys diu el tipus de jugador que és i que pot ser. El creixement, en un any, és brutal. Està més fort i més ràpid. Ha fet un gran treball. Estem davant un jugador de present i de futur. Estic molt content amb ell”.

El canvi de Lewandowski

Entenc el futbolista, jo també m’enfadava quan em canviaven. Però els entrenadors pensem en el grup i en l’equip. Ens faltava intensitat en la pressió i per això hem fet entrar Ferran, Fermín i Sergi. Faltava to físic. És un tema tàctic, no ho faig per res personal i no ho faré mai”.

La segona plaça

“Toca preparar bé el partit d’Almeria. Juga bé. No té els punts que hauria de tenir. El partit d’avui és bo i depenem de nosaltres per ser segons. Acabar bé la temporada és important per nosaltres”.

“Tocava reaccionar després de la derrota a Girona. L’equip ha mostrat caràcter, ambició i ganes de recuperar la segona plaça. És l’objectiu. És important a nivell econòmic i per disputar un títol més. Estic content amb la reacció de l’equip”.

Raphinha

“No és moment de parlar sobre qui seguirà o no. Estic molt content amb ell. Marca diferències i genera ocasions. És un futbolista molt dinàmic i m’agrada”.

Araujo

“Tenia una petita molèstia i hem preferit reservar-lo. Són tres partits en set dies i necessitem els jugadors al 200%”.

Vitor Roque

“Les decisions les prendrem a final de temporada i a nivell intern. No he de dir res ni contestar a representants. Vitor era dubte fins última hora perquè ahir va rebre un cop molt fort al turmell i ha entrat per poc. Per això ni tan sols ha escalfat”.

“Entenc que hi ha futbolistes en millors condicions per participar. És jove i ha de millorar. Ha de competir contra jugadors que són molt bons. És culpa de l’entrenador, que no el posa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)