Barça

La continuïtat de Xavi torna a perillar

La continuïtat de Xavi Hernández a la banqueta del Barça torna a estar en perill. La situació és tensa i, segons ha avançat Jordi Basté a El món a Rac1, Xavi no serà l’entrenador del Barça la temporada que ve perquè Laporta ja ho té decidit, si no hi ha un altre gir de guió.

El president, Joan Laporta, no es va prendre gens bé el discurs de l’entrenador abans de viatjar a Almeria, en què el tècnic deia que els culers havien d’entendre que la situació és complicada i que no tenia res a veure amb fa 25 anys, en què a l’entrenador li portaven qui volia. Un contrast amb la il·lusió que havia expressat l’entrenador en la trobada a la casa de Laporta que va provocar un gir i l’anunci que l’egarenc continuaria dirigint l’equip, fent marxa enrere a la dimissió diferida que havia anunciat al gener. Laporta ja havia sortit molt decebut de Montilivi, en la segona derrota dels blaugrana contra el Girona (4-2).

Després de la victòria contra l’Almeria, en una roda de premsa curta, Xavi va assegurar que es prenia amb il·lusió la temporada que ve. A Almeria, no hi va ser Joan Laporta ni tampoc el director de futbol, Deco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)