Barça

Mariona: “Aquest partit ens dona confiança”

La jugadora del Barça, Mariona Caldentey, ha estat escollida MVP de la final de la copa. La balear ha firmat un doblet i ha repartit tres assistències. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Un nou títol

“Aquest equip demostra a cada partit i cada dia l’ambició que té. Volem millorar. És un títol que no vam guanyar l’any passat. Ho hem dit durant tota la temporada, volem els quatre títols. Avui hem aconseguit el tercer i és un dia per estar contentes i celebrar. En queda un”.

Mantenir-se connectades

“Quan juguem un partit, només pensem en aquell partit i en què pot fer cadascuna perquè l’equip estigui millor. Quan col·lectivament estem millor, brillem més individualment i és també quan ens ho passem més bé. És evident que aquest equip és fort quan juga com un equip. No pensem mai en el proper partit”.

I ara, Bilbao

“Estem en un molt bon moment. La competència fa que ningú s’adormi. Aquest partit ens dona confiança. Tenim tres títols de quatre possibles i queda l’últim. Ho afrontem amb confiança. Estem en el camí i estem fent les coses bé. Dissabte anirem amb tot”.

Ambient

“Ha estat molt especial. Vull felicitar a les dues aficions. Ha estat una nit màgica per tothom. Tant de bo el futbol femení segueixi creixent així. Tothom s’ho ha passat bé. Que totes les finals siguin així perquè fa més gran el futbol femení”.

Entrega de medalles

“No sé com va anar l’any passat i si va ser diferent, però hem rigut. No podem controlar-ho. Nosaltres hem fet la nostra feina i hem guanyat. La resta no està a les nostres mans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)