Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“No canvia res”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va mantenir el seu discurs previ al partit contra el Rayo pel que fa a la seva continuïtat. El tècnic va aparèixer a la sala de premsa sense haver-se creuat amb Joan Laporta, amb qui va trobar-se just després, tal com passa en cada partit. “Estic tranquil. Em transmeten calma i tranquil·litat, que és el que demanàvem fa tres setmanes. Volíem estabilitat, projecte i il·lusió. No canvia res perquè ningú m’ha dit el contrari. El president sempre ha anat de cara i ha estat honest i ho serà quan ens veiem”, afirmava instants abans el terrassenc. La trobada va ser breu i s’espera que tots dos parlin un cop acabi la lliga, el cap de setmana vinent.

Durant el partit, l’afició també va prendre posició amb càntics a favor de Xavi i en contra del president. “Sincerament, no m’ha agradat. No m’agrada quan assenyalen una persona del club, ja sigui el president, l’entrenador o un jugador. No és agradable. Estic content perquè coregin el meu nom. Sento l’afecte de l’afició, però no m’han agradat els càntics en contra del president”, va afirmar l’entrenador blaugrana, que va recordar que l’entorn, a vegades, “és desagradable i cruel”.

Finalment, Xavi va celebrar el fet de tancar la segona posició, que era l’objectiu “de mínims” després de no poder competir per la lliga. “Felicito el Madrid per una lliga extraordinària i una puntuació meritòria. Crec que aquest any hem millorat en el joc, però no hem competit en els moments clau. Ens ha faltat aquest punt”, va explicar el terrassenc.

TROBADA

Xavi i Laporta van veure’s breument després del partit, però la reunió esperarà

SITUACIÓ

En espera de qualsevol moviment, el tècnic va repetir que està tranquil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)