Barça

Lewandowski: “Creuo els dits pel Dortmund”

Robert Lewandowski, jugador del Barça, ha concedit entrevistes a Mundo Deportivo i Marca on ha parlat de diversos temes importants relacionats amb el seu futur, la final de la Champions League, el Pitxitxi i l’evolució de Lamine Yamal.

Futur al FC Barcelona

Tot i els rumors que situen Lewandowski fora del Barça, el jugador ha estat clar i contundent: “Hi ha molts rumors sobre moltes coses. El meu cap només està en començar i estar llest amb el Barcelona la propera temporada, en donar un pas endavant en el nostre joc”. Assegura sentir-se físicament molt bé i estima que pot jugar al màxim nivell almenys durant dos anys més. Amb 36 anys a l’agost, el davanter polonès es manté ferm en la seva decisió de seguir competint amb el Barcelona i guanyar títols: “Jo vull guanyar moltes coses amb el Barcelona i estic segur que la propera temporada podem jugar més fort i també guanyar títols”.

La final de la Champions i el suport al Borussia Dortmund

Lewandowski no dubta a mostrar el seu suport al Borussia Dortmund en la propera final de la Champions, recordant la seva pròpia experiència jugant una final a Wembley amb l’equip alemany. “Per a Reus serà l’últim partit, pot ser el seu llegat. Creuo els dits pel Dortmund,” va dir, reconeixent el repte que representa enfrontar-se al Real Madrid.

Cursa pel pitxitxi

Pel que fa al premi Pitxitxi, el davanter polonès reconeix que aquesta temporada ha estat difícil, però es mostra optimista de cara al futur: “Si no és aquest any, el proper. Estic segur que la propera temporada marcaré més gols que en aquesta. La meva idea i la meva meta és marcar més gols que en el primer any al Barça.”

Lamine Yamal

Lewandowski ha elogiat el jove Lamine Yamal, destacant el seu potencial i la seva progressió al llarg de la temporada. “Lamine ha jugat molt bon futbol aquesta temporada, és un crack de només 16 anys. Ell vol jugar segurament 10, 12 o més anys en el futbol. Jo tinc experiència i vull ajudar-lo amb la mentalitat,” va comentar, subratllant la importància de mantenir els peus a terra i pensar a llarg termini.

Amb aquestes declaracions, Lewandowski deixa clar el seu compromís amb el Barcelona i la seva determinació per seguir competint al màxim nivell, tot donant suport als seus companys i esperant un futur ple d’èxits tant per ell com per l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)