Barça

L’1x1 del Barça- Lió

Per Carles González

CATA COLL (90’)
CREIXENT
Li va costar entrar en el partit, ja que en els primers compassos va mostrar-se dubitativa per dalt en diverses centrades a l’àrea –dues d’elles van acabar en ocasió claríssima rival–. Amb el pas dels minuts va treure personalitat i va acabar mostrant-se ferma.
BRONZE (90’)
SALVADORA
Fins a tres pilotes de gol va salvar en l’emergència la lateral dret. Dues d’elles, amb refusos puntuals, just quan la rival anava a embocar dins de l’àrea i una altra bloquejant un xut des de fora de l’àrea que tenia molt de perill.
PAREDES (90’)
MUR
L’empresa de sostenir Dumornay, Cascarino, Diani i, en el tram final, Hegerberg, era molt complicada i va demostrar per què és una de les millors defenses del planeta, guanyant-hi duels constantment. Líder de la rereguarda.
ENGEN (90’)
FICADA
Sempre a lloc, va complementar Paredes a l’eix de la defensa, en la tasca de defensar les potents davanteres del Lió. Tot i ser migcampista, s’ha avesat a la posició de central i va aportar en sortida amb la pilota.
ROLFÖ (67’)
CAUTA
De perfil ofensiu, va patir en algun moment en defensa i no es va incorporar gaire a l’atac. Tot i això, en les poques ocasions en què va fer-ho va arribar amb perill, encara que li va faltar un pèl de precisió en l’últim contacte.
WALSH (89’)
POSICIONAL
Bé en defensa; ben posicionada en la zona del pivot defensiu, va estar bé sense pilota i va oferir treball a la medul·lar. Amb pilota va ser responsable i va jugar segur, sense atrevir-se de més ni arriscar en la passada.
PATRI (90’)
METRÒNOM
El partit és en el seu cap. Quan la pilota passa pels seus peus sempre acaba al lloc on més sentit té. La jugada del gol d’Aitana va néixer de les seves botes, en una jugada que ella va iniciar amb criteri.
AITANA (90’)
LÍDER
És la número 1, la millor jugadora del món. I, un dia més, sense excel·lir, va demostrar per què. No va perdre pilotes, va donar continuïtat i va accelerar atacs, i, a més, va marcar l’1-0, el gol que va decantar la balança.
GRAHAM (90’)
PUNYENT
Un autèntic punyal per la banda dreta que va generar sensació de perill cada vegada que va agafar la pilota i va conduir cap endavant. Li va faltar un pèl de pausa per finalitzar les múltiples accions que ella mateixa va crear.
PARALLUELO (85’)
VIGILADA
Ben marcada per Renard i Gilles, li va costar molt entrar en joc quan va actuar de referent i tampoc, quan va caure a la banda esquerra, va aconseguir marcar la diferència. Malgrat tot, va treballar i va tenir dues bones ocasions.
MARIONA (89’)
INTEl·LIGENT
Com acostuma a fer, va llegir el partit a la perfecció i, tant a l’esquerra com al centre, va saber com i quan aparèixer. Així, en una de les diverses pilotes interessants que va rebre, va trobar Aitana per assistir-la en el primer gol.
ONA (23’)
FERIDA
Va entrar per lligar bé la banda esquerra, cosa que va fer. Es va endur una involuntària puntada a la cara que li va fer una ferida.
Brugts (5’)
REFRESC
Relleu per a la davantera en el tram final de l’enfrontament. També va ajudar en defensa amb el Lió bolcat a l’atac.
PINA (1’)
TRANSCENDENT
Amb pocs minuts va deixar empremta; primer amb una jugada que va finalitzar sense èxit i després assistint Alèxia en el 2-0.
ALÈXIA (1’)
ESCOLLIDA
Amb el descompte en va fer prou per posar la seva firma en la final i en un títol històric amb el gol que va sentenciar el duel.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)