Barça

L’1x1 de la victòria del Barça

Per Oriol Robiró

ter stegen (90’)
solvent
Va encaixar el gol d’En-Nesyri en una acció en què només ho hauria pogut evitar amb una genialitat, però en la resta d’accions va estar molt encertat, amb bones aturades a Ocampos, Lukebakio i Pedrosa. Dos pals el van ajudar.
koundé (90’)
tou
Dia poc inspirat del francès. Defensivament va semblar en alguns moments que jugava a mig gas, sense ajudar en cobertures els companys. Va perdre alguna pilota molt perillosa i va fallar un gol a porteria buida.
cubarsí (90’)
sòlid
Segur en la sortida de pilota i en les dues individuals. Va patir en accions de joc aeri davant de Lukebakio i En-Nesyri, i també en pilotes llargues a l’esquena en què el van superar d’entrada, però va reaccionar perfectament.
cancelo (84’)
habitual
En la seva línia, sense sorpreses. Valuós en atac, assistint Lewandowski en el 0-1 i estant a punt de marcar dos gols. Al darrere, un despropòsit, amb desconnexions diverses. L’àrbitre li va perdonar l’expulsió per una segona groga.
christensen (45’)
fred
El guió del partit, amb poc ritme, no el va ajudar a mostrar les seves virtuts com a pivot. Amb poc pes quan els blaugrana tenien la possessió, no va poder fer res per tapar els contraatacs. En l’1-1 el van agafar fora de posició.
Gündogan (90’)
director
No va estar a prop de la seva millor versió i es va deixar veure poc a prop de l’àrea rival, però sempre es fa veure. Va marcar el ritme del partit movent l’equip d’una banda a l’altra i dirigint l’equip des de dins del camp.
pedri (90’)
creixent
Millor versió del canari respecte als últims partits, amb més arribada a l’àrea i amb detalls de molta qualitat. Un bon xut amb la cama esquerra no va acabar en gol de miracle perquè el travesser ho va evitar.
fermín (75’)
confiat
Generós a més no poder en tots els esforços com és habitual, va intentar aparèixer per tot arreu. S’atreveix a tot de cara a porteria i ja no sorprèn que marqui. Golàs des de la frontal pel pal curt per situar l’1-2 al marcador.
iñigo martínez (90’)
superat
En-Nesyri li va guanyar la partida en tot moment, per mobilitat i velocitat. No el va poder seguir, i en una acció d’aquestes va arribar l’1-1. Amb pilota va estar correcte, però se li ha de demanar molt més al darrere.
lamine yamal (62’)
insistent
Ho va intentar una vegada i una altra des de la banda dreta, sense l’efectivitat en l’última passada que ha tingut altres vegades. Va ser una amenaça constant, obrint el camp i obligant els andalusos a córrer enrere.
lewandowski (62’)
golejador
Marcar sis gols i lluitar pel Pitxitxi no entrava al cap de ningú, però quan va fer el 0-1 amb una rematada de davanter centre pur s’hi podia somiar. Res més, perquè va treballar força, però d’ocasions en va tenir ben poques.
Romeu (45’)
decent
Bons minuts al centre del camp més enllà d’un parell de jugades en què li va faltar verticalitat. Qui sap si els últims amb el Barça.
J. Félix (28’)
frenat
Un calc de la seva temporada. Ho va intentar unes quantes vegades, però sense que li sortís res. Poca cosa del portuguès.
Ferran (28’)
estèril
Va protagonitzar un parell de jugades per la banda dreta, però sense perill.
V. Roque (15’)
testimonial
Pràcticament ni va entrar en joc en els minuts en què va estar al camp.
Fort (6’)
partícip
Gairebé testimonial, però amb temps de fer una bona centrada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)