FCBQ

Gran cop d'autoritat del líder invicte

Copa Catalunya femenina. Triomf de prestigi després de dues pròrrogues

Treballat triomf del líder, que va necessitar dues pròrrogues per donar el cop de gràcia a un rival directe. Les de Torralba, invictes, van desplegar la pressió a tota la pista des de l'inici per manar ja en el segon quart (16-30). El Viladecans abans del descans va escurçar la diferència (21-30), que es va ajustar a partir de la meitat del tercer temps amb la zona pressionant 2-2-1 de les locals. A sis minuts del final i amb 12 punts de desavantatge, l'equip barceloní va remuntar des del tir lliure (11/12). Roig no va poder evitar ni la primera ni la segona pròrroga, en què el Viladecans no es va moure de la seva zona 2-3. En el darrer minut, un bàsquet del GEiEG li va donar tres punts de marge que va saber gestionar per assegurar-se la victòria.

VILADECANS 75 GEIEG 78

VILADECANS: Simon (2), Nebot (9), Guerrero (32), Pascual (11) i Meca (8) –cinc–; Agut (3), Velasco (1), Gorka (4), Sánchez (3), Balcells (2). 1 triple: Pascual. 30/38 t.ll. 24 faltes. Eliminades: Pascual. GEiEG GAESCO: Comella (15), Jòdar (2), Moreno (4), González (9) i Roig (28) –cinc–; Pairó (2), Gallegos (6), Serra (4), Arias (4), Xargay (6). 9 triples: 3 Roig, 3 Comella, 2 Gallegos, 1 Serra. 11/26 lliures. 31 faltes. Eliminada: Comella. PARCIALS: 11-15, 10-15, 12-10, 27-20, 7-7 i 8-11.