FCBQ

Sòlid triomf a fora

Copa Catalunya. Primera victòria lluny de casa de la Bisbal, que fa una gran sortida i que sentencia des del tir lliure en el darrer període

STA. COLOMA 73 LA BISBAL 79

SANTA COLOMA: Sánchez (7), López (17), Arredondo (5), Pulido (22) i Jiménez (2) –cinc–; Alcalà (4), Ruiz (8), Espín (4), Sanabria (2), Gómez. 5 triples: 1 Sánchez, Arredondo, Ruiz, 2 Pulido. 10/12 en tirs lliures. 25 faltes personals. SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Vilà (10), Soler (5), Mitjà (3), Nieto (20) i Poch (9) –cinc inicial–; Macau (9), Castillo (9), Oliva (10), Jacomet (4), Curto, Sansabrià. 7 triples: 2 Vilà, 1 Mitjà, 1 Nieto, 1 Soler, 1 Macau, 1 Castillo. 14/18 en tirs lliures. 20 faltes personals. PARCIALS: 15-20, 13-22, 13-15 i 32-22. COMENTARI: Primer triomf fora de casa de la Bisbal Bàsquet Sol Gironès, que va protagonitzar una sortida de partit excel·lent (8-20), amb transicions ràpides i joc de contraatac. Un altre parcial de 2-10 en el segon quart va deixar la victòria ja ben encarrilada en el descans (28-42). La igualtat després de la represa i la reacció final en el darrer quart dels locals no van fer perillar en cap moment el triomf baixempordanès, assegurat en els darrers minuts per Castillo i Soler des de la línia de tir lliure.