FCBQ

El Quart s'enfonsa en el darrer període

MINGUELLA 78 QUART B 59

MINGUELLA: Ibáñez (2), Llongueras (6), Esteve (9), Villalain (4) i Roureda (11) –cinc inicial–; C. López, Hurtado (15), P. López (2), Arregui (13) i Ors (16). 4 triples: Esteve, Hurtado, Roureda i Ors. 17/23 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminats: Esteve i Villalain. QUART: Bosch, Ibanco (5), Rubirola (11), Casadevall (15), Pons (8) –cinc inicial–; Bruguera, Terrades (3), Molina (3), Toll (8) i Heras (6). 5 triples: 2 Rubirola, 1 Molina, Toll i Heras. 15/26 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Bosch. PARCIALS: 18-16, 19-17, 19-18 i 22-8, COMENTARI: En un partit molt gris dels visitants, tot i tenir possibilitats fins que faltaven vuit minuts per al final (58-56), el Quart va caure per 19 punts de diferència. L'excés d'individualisme dels gironins va provocar que en el darrer tram rebessin un parcial definitiu en contra de 20-3.