FCBQ

El GEiEG resol en el darrer quart

CARME 49 GEIEG 56

CE ESCOLA DEL CARME: López (3), Julia (8), Lázaro, Gené (18) i Rivera (3) –cinc inicial–; Valls (4), Vilafranca (2), Andreu (7), Moliner (4). 5 triples: 3 Gené, 1 López i 1 Lázaro. 4/9 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminada: López. GEIEG: Bataller (5), Bartolí (6), Mar Ripoll (6), Mir (4), Juanola (7) –c. i.–; Maria Ripoll (10), López (2), Sargatal (5), Mayoral (11). 5 triples: 2 Mayoral, 1 Mir, 1 Juanola i 1 Sargatal. 15/23 lliures. 16 faltes. PARCIALS: 10-13, 16-12, 15-17 i 8-14. COMENTARI: El GEiEG va recuperar el camí de la victòria a Sabadell, en un partit en què va dominar els primers 15 minuts (12-21). Un parcial de 14-4 va deixar el matx obert al descans (26-25). En la represa la igualtat es va mantenir i en el tram final la defensa, la millora del balanç defensiu i escollir bones opcions en atac van decidir a favor de les grupistes.