FCBQ

L'Arbúcies capgira el resultat en la segona part

ARBÚCIES 74 GARROTXA 69

ARBÚCIES: Vilaginés, Juvanteny (20), Vilà (11), Condom (4), Grau (6) –cinc inicial–; Noguera (2), Pires (17), Masnou (4), Quintana (5), Masó, Román (4). 5 triples: 3 Pires, 2 Vilà. 19/24 tirs lliures. 24 faltes. CBGX SANTJOANENC: P. González (4), D. González (14), Mora, Puigdevall (5), Corcoy (14) –cinc inicial–; Burgess (21), Batalla, Garriga (3), Grabulosa (3), Serra (6). 5 triples: 3 Corcoy, 1 Garriga, 1 Puigdevall. PARCIALS: 12-13, 16-22, 20-13, 26-21. COMENTARI: Triomf local en un partit molt seriós del Garrotxa en la primera part, buscant sempre les millors opcions i amb paciència. Això va fer que marxessin amb 28-35 favorable al descans contra d'un Arbúcies que es va mostrar massa ansiós en atac. En la represa, els ajustos defensius dels locals i un millor joc en atac els van permetre capgirar el resultat i acabar assegurant la victòria des del tir lliure.