FCBQ

Perseveren i remunten

CEB GIRONA 72 ST. ADRIÀ 67

CEB GIRONA: Mora, Espinosa (15), Revilla (3), Artacho (10), Rigat (3) –cinc inicial–; Justícia (4), Tort (4), Pantrigo (2), Valls (3), Poch (17), Herrera (6) i Pujol (5). 7 triples: 3 Poch, 2 Espinosa, 1 Rigat i Pujol. 21/28 tirs lliures. 16 faltes personals. SANT ADRIÀ: Valle (3), Òdena (19), Toro, Colinas (18), Mor (2) –cinc inicial–; Muñoz (8), Piñero (12), Arenas (2) i Talaverón. 8 triples: 4 Colinas, 3 Òdena i 1 Piñero. 6/12 tirs lliures. 21 faltes personals. PARCIALS: 10-23, 25-18, 14-16 i 23-10. COMENTARI: Victòria treballada d'un CEB Girona que va començar el partit sent inferior al seu rival, molt encertat en el tir, sobretot l'exterior (cinc triples en el primer quart), i amb desavantatges que van arribar fins a 14 punts. En el segon període, els gironins van poder capgirar la dinàmica del joc, però a remolc sempre del Sant Adrià, que seguia manant en el marcador. En el darrer quart, el CEB va ser capaç de remuntar el partit amb capacitat anotadora i una intensitat defensiva asfixiant.