FCBQ

El Quart perd la concentració en la segona meitat

QUART 63 COTONIFICI 73

QUART BICENTURY:Bosch (4), Candelario (13), Terrades (1), Casadevall (17), Pons (6) –cinc inicial–; Bruguera, Ibanco (4), Rubirola (6), Toll (3), Portes, Heras (5) i Martí (2). 7 triples: 3 Candelario, 2 Rubirola, 1 Casadevall i 1 Heras. 8/14 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminats: Bosch i Martí. CÍRCOL COTONIFICI BADALONA:Ferrer (15), Lladó (8), Pardo, Molina (7) i Gozens (5) –cinc inicial–; Forteza (5), Colom (2), Arimont (12), Balcells (13), Jerez (6). 3 triples: Ferrer, Forteza i Gozens. 22/31 en tirs lliures. 19 faltes personals. PARCIALS:18-18, 18-16, 19-26 i 8-13. COMENTARI:Triomf visitant en un partit, en què els locals van tenir possibilitats en el marcador durant tota la primera meitat. En el segon, el Quart es va descentrar a causa, segons el tècnic local, del criteri arbitral.