FCBQ

Un gran Olot es carrega el líder

OLOT 62 ST. NICOLAU 52

OLOT:Gutiérrez (5), Montero (5), Coma (5), Roca (17), Gainza (10) –c. i.–; Guàrdia, Labrador (2), Pujolar (2), Ramos (12), Sala (7), Martí. 2 triples: 2 Roca. 22/30 lliures. 20 faltes. Eliminada: Gainza.SANT NICOLAU:Llobet (3), Pérez A. (2), Verge (8), Villart (8), Bonet (14) –cinc inicial–; Pérez R., Costa (5), López, Cornet, Olivier, Ubia (1), Aguilera (11). 3 triples: 2 Villart, 1 Aguilera. 11/17 en tirs lliures. 24 faltes. Eliminada: Ubia.PARCIALS:9-9, 17-18, 19-17, 17-8.COMENTARI:Sorpresa i de les grosses. L'Olot va derrotar contra pronòstic el líder invicte. Després d'un inici igualat, l'Olot es va situar 10 punts per sota a tres minuts del descans. Però un canvi defensiu local va permetre a les olotines arribar a la mitja part amb el marcador igualat. Després d'un tercer quart amb intercanvi de cistelles, en el darrer, les d'Albert Farrés van trencar el partit.