FCBQ

Garrote estreny les possibilitats del Bisbal

Copa Catalunya

vic 96 bisbal 64

UNIVERSITAT DE VIC:Comes (8), Garrote (26), Iglesias (1), Joanola (10) i Pou (10) –cinc inicial–; Freixes (5), Rodríguez (15), Colas (1), Vilamú (4). 11 triples: 6 Garrote, 2 Pou, 1 Comes, Freixes i Juanola. 31/45 en tirs lliures. 18 faltes personals.SOL GIRONÈS BISBAL:Mitjà, Nieto (15), Oliva (14), Macau (4) i Jacomet (5) –cinc inicial–; Castillo (6), Vila, Poch (8), Costello (12), Curto i Sansabrià. 3 triples: 2 Costello, 1 Castillo. 11/15 en tirs lliures. 32 faltes personals. Eliminats: Poch i Oliva.PARCIALS:30-16, 24-10, 14-19 i 26-19.COMENTARI:Un Bisbal tou i descentrat en la primera part no va tenir cap possibilitat contra un rival inspiradíssim en els primers 15 minuts de partit (9 triples). El 3/3 inicial des de 6,75 ja va fer tremolar els de Joan Ferrer, que van patir en la primera meitat l'encert de Garrote (18 punts al descans). En la represa i amb 28 de desavantatge, va sorgir l'orgull visitant per retallar fins a 16, a dos minuts del final del tercer quart. No va ser suficient, perquè el Bisbal va haver de lluitar també contra els tirs lliures (45 locals) i el mal dia en el triple (3/30).