FEB

Sevillano és el segon fitxatge del Girona

LEB Plata. El badaloní ocupa la posició d’aler i ha estat clau per a l’ascens a LEB Or del Marín Peixe Galego

Gerard Sevillano és nou jugador del Bàsquet Girona i es converteix en el segon fitxatge del club de Marc Gasol. El badaloní prové de les files del Marín Ence Peixe Galego, l’equip gallec que acaba de pujar a LEB Or, i ocupa la posició d’aler, tot i que és conegut com a “navalla suïssa” per la versatilitat al parquet que li proporciona la seva alçada, 1,96 m.

Sevillano, de 25 anys, va créixer a les categories de formació del Joventut abans de començar una etapa de cinc anys, entre el 2012 i el 2017, a Lleida. Allà va jugar al Força Lleida Club Esportiu, a LEB Or, durant quatre anys, separats per una etapa d’un any al Club Bàsquet Pardinyes, a EBA, l’any 2013. El badaloní es va mudar a Galícia el 2017, on, després d’un primer any amb poca participació per culpa d’una lesió, va aconseguir més protagonisme aquesta temporada passada.

L’aler va ser clau en l’ascens del Marín Peixe Galego, en què va disputar 36 partits i va convertir 11 punts de mitjana. A més a més, va presentar uns bons números en el rebot, agafant-ne gairebé 7 per partit, i uns més que acceptables percentatges de tirs de camp i de tres, amb un 53 i un 35 per cent, respectivament.

El nou jugador del Bàsquet Girona és un vell conegut per als de Fontajau, que van patir un dels millors partits de la temporada del seu fitxatge. El 13 d’abril passat Sevillano va anotar 14 punts, a més de recollir 9 rebots i de convertir un perfecte 3 de 3 des del triple. Aquell partit el van guanyar els gallecs per deu punts de diferència (82-72).

Amb aquesta incorporació, el Girona continua confeccionant la plantilla per al curs 2019/20. Els de Fontajau tenen molta feina a les oficines, ja que amb Sevillano l’equip només té tres jugadors amb contracte, després del fitxatge d’Albert Sàbat, provinent de l’Obradoiro, i la renovació de Sergi Costa.

Cal recordar que els gironins estan pendents de la decisió de Jordi Trias sobre la seva continuïtat. “El club intentarà que sigui a la plantilla, però tenim el màxim respecte per la decisió que prengui. Hi estem en contacte, la comunicació és fluida i sap que les portes del club les té obertes”, va declarar Formento. El tècnic, que dilluns sabrà el calendari de la temporada que ve, que està previst que comenci al setembre, ja va demanar paciència perquè encara queda molt estiu.

IL·LUSIONAT

Gerard Sevillano
Aler 1,96 m
24/4/1996 Badalona
Trajectòria
2017-19 Marín Peixe Galego
2014-17 Força Lleida
2013-14 Club Pardinyes Lleida
2012/13 Força Lleida
2010-12 Joventut Badalona Junior
LEB Plata2018/19
Punts 11,1
Tirs 53,1 %
Triples 35,4 %
Tirs lliures 80,3 %
Rebots 6,6
Assistències
1.6
Partits 36
Estic content per formar part d’aquest projecte. Tinc moltes ganes de començar i de jugar a Fontajau
Gerard Sevillano
jugador del bàsquet Girona

Leo Cizmic jugarà al Prat, un rival directe

El croat Leo Cizmic, un dels jugadors que més expectació van generar quan va arribar a Girona, no renovarà pel club de Marc Gasol. L’aler pivot té un acord amb el CB Prat, que jugarà en el mateix grup que els gironins a la LEB Plata. Cizmic (20 anys, 2,04 m) va començar jugant de pivot però va passar a jugar d’aler quan Trias va arribar a l’equip. Des del principi va mostrar un gran talent. Amb un bon tir exterior i gran capacitat de córrer al contraatac, la irregularitat va ser una llosa que el va acompanyar tota la temporada, sobretot en l’inici de la segona fase pel poc feeling que va tenir amb Quim Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)